laatst bijgewerkt op: 29-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


LIFESTYLESHOP BEGINNEN?

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
59231 28-04-2014 Dienstverlening Franchise
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
€ 100.000 - € 200.000 N.v.t. n.o.t.k. N.v.t.

omschrijving

Een shop beginnen in de lifestylebranche? Bij deze formule is dat mogelijk. Je goed voelen én er goed uitzien wordt steeds belangrijker en deze formule staat voor totale gezondheid van binnen en van buiten. Je biedt allerlei behandelingen aan op het gebied van huidverbetering, afslanken, zonnen en verkoopt cosmetica.

Als eigenaar van een vestiging ben je zowel lifestylecoach als ondernemer. Je bent geïnteresseerd in gezondheid en je weet hoe je je klanten kunt aanspreken en hen kunt helpen naar een totale gezondheid.

Ook franchisenemer bij ons worden? Met een eigen vermogen van € 20.000,- kun je al een vestiging starten. Wij helpen je om de beste lifestylecoach te worden die jij kunt zijn. Wij geloven dat je van je Lifestyle shop pas een succes kunt maken als je jezelf volledig kunt richten op je klanten. Dat is de reden dat de formule zo is gecreëerd om jou als ondernemer op alle gebieden te ontzorgen en optimale ondersteuning te bieden.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29