laatst bijgewerkt op: 23-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


TO.A. FITNESSCENTRUM PROV. UTRECHT

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
59224 25-04-2014 Horeca en Recreatie Fitnesscentrum, sauna
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Utrecht Activa / passiva transactie 5 - 10 500 - 1.000
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk N.v.t. B.V.

omschrijving

Fitnesscentrum prov. Utrecht.

Gelegen op de 1ste etage van een sportcomplex, treffen we hier een fitnessruimte van totaal ca. 670 m² aan. Het centrum is zeer compact en efficiënt ingedeeld. Met een groepslessenzaal, een spinningruimte, 325 m² aan fitness kleedruimte en een gezellig zitje is alles aanwezig wat een regulier fitnesscentrum moet hebben.

Gevestigd in een grotere plaats heeft het een uitstekende locatie aan een doorgaande weg. Bovendien is het sportcomplex, waarin het fitnesscentrum gelegen is, in het gehele verzorgingsgebied goed bekend en bereikbaar. Wij zoeken voor dit centrum geen type 'manager', maar een ondernemer die dagelijks op de werkvloer aanwezig wil en kan zijn. Kennis van de branche en het vak is hierbij nadrukkelijk een voordeel.

Hoewel het overnamebedrag de € 100.000,- niet te boven gaat, zullen kopers er rekening mee moeten houden dat banken moeilijk financieren en er dus substantieel eigen vermogen aanwezig moet zijn.

Graag zie ik uw reactie tegemoet.

Met vriendelijke groet,
Jan Stuyt


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29