laatst bijgewerkt op: 29-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


ICT AFDELING MET SOFTWAREPAKKET

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
59153 15-04-2014 Dienstverlening ICT-dienstverlening
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Overijssel Activa / passiva transactie minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
€ 100.000 - € 200.000 Vertrouwelijk € 100.000 - € 150.000 N.v.t.

omschrijving

Een onderneming op het gebied van ontwikkelen, produceren, uitgeven en verkopen van (standaard-)software heeft voor commercieel gebruik een toepassing voor vastgoedregistratie (VRS) ontwikkeld, specifiek gericht op gemeenten en andere overheidsdiensten.

Het product is inmiddels zover ontwikkeld dat het op de markt gebracht kan worden. De eerste klanten werken al met het systeem.

Ter overname wordt aangeboden het compleet ontwikkelde software systeem voor vastgoed registratie met alle bijbehorende documentatie en domeinregistraties, de marktgegevens en eerste klanten, inclusief bijbehorende IP-rechten.

De verkoper heeft na een strategische heroriëntatie besloten niet verder te gaan met dit product, maar de focus te verleggen naar de andere activiteiten die meer bij core business passen.

Het VRS kan als zelfstandige onderneming door een commerciële IT specialist worden voortgezet of worden ondergebracht bij een bestaande IT onderneming. De overnamesom bedraagt € 100.000


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29