laatst bijgewerkt op: 26-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


(EET)CAFé MET ZAAL,CAFETARIA EN EVT GASTENVERBLIJF

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
59138 14-04-2014 Horeca en Recreatie Overig
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Limburg Activa / passiva transactie minder dan 5 (of niet van toepassing) 100 - 500
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk € 75.000 - € 100.000 N.v.t.

omschrijving

Type object:
Café met zaal, serre, terras, cafetaria en eventueel met gastenverblijf op de eerste verdieping.

Betreft:
Overname horecabedrijf met huur of koop horecapand.

Omschrijving café/zaal:
Gezellig horecabedrijf op mooie locatie met duurzame bedrijfsinventaris en uitstekende exploitatiemogelijkheden. Door de ligging midden in het dorp en door het rijke verenigingsleven in de regio, heerst er in het café een gemoedelijke sfeer. Het café is ruim opgezet, beschikt over een flexibel indeelbare zaal (door middel van verplaatsbaar wandensysteem), een mooie serre en een zonnig terras, gelegen op het zuid/westen.

Dit veelzijdige cafébedrijf biedt tal van exploitatiemogelijkheden. Zo kan men in het café of op het terras terecht voor het nuttigen van een drankje en een hapje. Ook is het heerlijk vertoeven op het buitenterras, waarop het tijdens de zomermaanden ook tot in de late uurtjes zeer aangenaam is mede dankzij de aanwezige terraskachels.

Door het rijke verenigingsleven in de regio, fungeert dit café als thuisbasis voor diverse verenigingen en clubs en hun activiteiten. Daarbij wordt dankbaar gebruik gemaakt van de zaal. De zaal is ideaal voor het verzorgen van feesten, koffietafels en zaalverhuur voor bijvoorbeeld bijeenkomsten, vergaderingen of presentaties. Het biljart is voorzien van een liftinstallatie, waardoor met feesten en partijen extra ruimte kan worden gecreëerd.

Omschrijving cafetaria:
Direct grenzend aan het cafébedrijf is de cafetaria gevestigd. Naast het afhaalgedeelte is er een gezellig zitgedeelte aanwezig met circa 20 zitplaatsen. Voor de cafetaria heeft men een zonnig terras ter beschikking, gelegen op het zuiden met 40 zitplaatsen.

In 2008 is de cafetaria compleet verbouwd en beschikt over alle benodigde apparatuur. De cafetaria is voorzien van een volwaardige bedrijfkeuken, welke tevens wordt ingezet voor feesten en partijen in café. Door de keuze voor duurzame apparatuur en door het voeren van een goed productassortiment, is deze cafetaria weer opgenomen in de Cafetaria Top 100 en behoort derhalve tot de beste cafetaria’s van Nederland.

Omschrijving gastenverblijf:
De eerste verdieping wordt thans aangewend als gastenverblijf voor werklieden en bestaat ondermeer uit; negen kamers met 24 slaapplaatsen, keuken/verblijfsruimte, toiletgroep en doucheruimten. Het gastenverblijf genereert een constante stroom aan huurinkomsten en levert daarbij een aantrekkelijk rendement op. Alternatieve aanwending van de eerste verdieping behoort eventueel tot de mogelijkheden (bijvoorbeeld bedrijfswoning of pension).

Bedrijfsinventaris:
Er is een complete en keurig onderhouden bedrijfsinventaris aanwezig. Inventarislijst is op aanvraag.

Verkoop onroerende zaak:
- Vraagprijs € 520.000,= kosten koper.
Verkoop bedrijfsinventaris/goodwill café/cafetaria en zaal:
- Vraagprijs € 99.500,= exclusief handelsvoorraden.
Verhuur onroerende zaak;
- Huurprijs bij verhuur van uitsluitend de begane grond:
€ 30.000,= per jaar (excl. BTW).
- Huurprijs bij verhuur van het gehele pand:
€ 45.000,= per jaar (excl. BTW).

Voorbehoud:
Aanvaarding onder voorbehoud goedkeuring pandeigenaar.
Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29