laatst bijgewerkt op: 26-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


ONDERNEMING GERICHT OP LEVEREN VAN BABYARTIKELEN

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
59137 14-04-2014 Groothandel Overig
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Minder dan € 100.000 Vertrouwelijk € 75.000 - € 100.000 Eenmanszaak

omschrijving

De eigenaar van deze onderneming wil graag zijn onderneming volledig of gedeeltelijk overdragen aan een commerciële MBI-er of een strategische partij. Reden verkoop is focus op andere activiteiten.

Het bedrijf is, na een periode van onderzoek en ontwikkeling, actief sinds januari 2013. De focus bij aanvang lag op baby- en kinderspeciaalzaken maar al snel kwam vanuit drogisterijen vraag naar een assortiment babyartikelen. Met input en advies van klanten en toekomstige klanten is een hoogwaardige lijn producten samengesteld en ingekocht. Deze lijn is eind december uitgeleverd aan de eerste winkels. Op dit moment zijn er 100+ winkels waar het assortiment verkrijgbaar is.

Interessante mogelijkheid voor een commerciële ondernemer die de onderneming verder wil uitbreiden in Nederland en Europa. Tevens geschikt voor een onderneming die gelijkwaardige producten levert en deze artikelen kan toevoegen aan zijn assortiment.

Omschrijving:
Mogelijkheid tot overname van een deels internationaal opererende onderneming gespecialiseerd in baby- en peuterartikelen onder eigen merk.

Er is hard gewerkt aan de opbouw van het merk en het uitbreiden van de klantenkring. Het merk is op een punt gekomen dat het klaar is om verder te groeien. De klanten zitten in Nederland en de Benelux, daarnaast nu beperkt internationaal. De afnemers zijn zelfstandige drogisterijen, apotheken, cadeauwinkels en babyspeciaalzaken. Onderdeel van verkoop is de huidige, courante, voorraad.

Vraagprijs € 100.000

De huidige eigenaar houdt zich naast deze onderneming ook bezig met andere activiteiten en deze zijn niet meer te combineren. Zij willen hun focus gaan leggen op de andere activiteiten. Indien gewenst kunnen met name aan de inkoop- en sourcing kant afspraken gemaakt worden voor ondersteuning.

De potentiële kandidaat (m/v) zal zelf een hands-on commerciële rol moeten kunnen en willen vervullen. Een goed netwerk is een grote pre. Een mooie kans om een eigen merk verder op – en uit te bouwen.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29