laatst bijgewerkt op: 26-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


OPVOLGER (MBI) GEZOCHT

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
59115 09-04-2014 Dienstverlening Zakelijke dienstverlening
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Aandelentransactie 5 - 10 100 - 500
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk Vertrouwelijk B.V.

omschrijving

Landelijk bekend en vooraanstaand adviesbedrijf in Bedrijfsovernames zoekt ter uitbreiding van haar activiteiten thans een 2-tal Bedrijfsovername Specialisten (m/v) als partner in het bedrijf.

Door het aantrekken van de markt en het verkrijgen van meer opdrachten is er versterking nodig. Daarnaast wil de huidige DGA zijn inzet geleidelijk aan beperken, c.q. afbouwen om in uiterlijk 2016 met pensioen te kunnen gaan. Er wordt dus nu al een opvolger gezocht om een ruime inwerkperiode in acht te kunnen nemen.

Het bedrijf met 2 vestigingen heeft een goed gevulde opdrachten-portefeuille. Het hoofdkantoor is thans centraal in Nederland gevestigd, maar is t.z.t. verplaatsbaar.

Een kandidaat moet commercieel ervaren zijn en bewezen hebben op top-niveau succesvol te kunnen opereren.
We zoeken "ondernemers" in doen en denken, M of V met een leeftijd vanaf ca. 45 jaar.
Leiderschap moet in het bloed zitten, niet vanuit autoriteit maar door optreden en ervaring. Meer de psycholoog, die het spel weet te spelen om het leiderschap op een natuurlijke wijze te verkrijgen.
Bij een bedrijfsoverdracht zijn vele personen met allen hun eigen belangen betrokken. De succesvolle specialist krijgt bij al deze mensen de neuzen die kant op die leidt tot een succesvolle deal. Hij is absoluut de "dealmaker" in het circus.

Uiteraard moet financieel inzicht en het kunnen lezen van rapportages hem/of haar eigen zijn.
De benodigde kneepjes (om echt succesvol te kunnen zijn) worden intern bijgebracht. Er worden meer dan uitstekende emolumenten geboden.

Interesse naar dit werk op hoog niveau?
Reageer en wij nemen contact met u op.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29