laatst bijgewerkt op: 29-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


HOTEL - RESTAURANT

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
59107 08-04-2014 Horeca en Recreatie Hotels
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Zeeland Activa / passiva transactie minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk € 500.000 - € 1.000.000 N.v.t.

omschrijving

Hotel – restaurant te West-Kapelle is gelegen op het meest westelijk puntje van Walcheren, vlak achter de zeedijk. Dit knusse dorp met zijn typische bebouwing, is vooral bekend geworden door de dijkdoorbraak. Thans is het een zeer toeristische plek met een rijke geschiedenis. Westkapelle heeft een aantal toeristische trekpleisters en verschillende recreatie mogelijkheden waarvan zowel de locale als de buitenlandse gasten graag gebruik maken. Tevens worden er in dit levendige dorp vele evenementen gehouden die jaarlijks vele bezoekers trekt.

Centraal in het dorp gelegen, op goede zicht locatie, hotel – restaurant met 16 kamers. Het bedrijf maakt een mooie omzet, echter wordt er momenteel alleen op basis van logies met ontbijt gewerkt en wordt er weinig tot geen gebruik gemaakt van het restaurant. De omzet kan aanzienlijk verhoogt worden door alle restaurantfaciliteiten te gebruiken, arrangementen in de winter te organiseren en door het aantrekken van partijen en dergelijke. Het bedrijf beschikt over 52 zitplaatsen in het restaurant gedeelte en een terras aan de voorzijde met 12 zitplaatsen. De hotel kamers zijn volledig ingericht en beschikken allen over douche en toilet. Geen verplichtingen. Overnameprijs O.G. en inventaris: € 865.000,- K.K.

Tags (trefwoorden)
Hotel | restaurant | ter overname | Zeeland

Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29