laatst bijgewerkt op: 28-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


ZAKELIJKE DIENSTVERLENING / VERZEKERINGEN

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
59092 04-04-2014 Dienstverlening Zakelijke dienstverlening
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Aandelentransactie minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk € 75.000 - € 100.000 B.V.

omschrijving

Participatiemaatschappij zoekt MBI kandidaten voor het gezamenlijk op de markt brengen van een succesvol dienstverleningsconcept. Het concept heeft een toegevoegde waarde voor de uitvaartzorg en de markt van uitvaartverzekering. Het concept wordt gekenmerkt door optimale zekerheid voor de particuliere consument met betrekking tot hun uitvaartkosten. Doelgroepen zijn particuliere consumenten. Afzet geschiedt middels directe verkoopkanalen en indirecte kanalen (financieel dienstverleners en consumenten- en patiënten belangengroepen).

Het concept is klantgericht en biedt een basis voor een succesvolle groei. Het concept biedt iedere consument zekerheid voor de rest van zijn leven, ja zelfs na het einde van zijn leven, zekerheid voor degene die zijn uitvaart moet regelen.

Het dienstverleningsconcept is gebaseerd op consumenten- en marktanalyses en opereert op volledig computer gestuurde systemen.

Profiel koper(s)/ MBI’er(s):
De participatiemaatschappij is op zoek naar twee MBI-kandidaten voor een gedeeltelijke aandelentransactie. Participatiemaatschappij en initiatiefnemer blijven betrokken (indien gewenst). De MBI kandidaten hebben verantwoordelijkheid over de dagelijkse leiding (directie).

Gezocht wordt naar kandidaten met ambitie en creativiteit om als compagnon het concept op de markt te introduceren en verder door te ontwikkelen. De compagnons worden ondersteund door de huidige aandeelhouder die veel ervaring heeft op het gebied van verkoop- en marketing en initiatiefnemer die geheel thuis is in de markt van uitvaartzorg en van financiële dienstverlening.
De aandeelhouder stelt een team samen van 2 compagnons waarbij in het team zowel commerciële ervaring en competenties aanwezig is als organisatorische kwaliteiten.
Bij voorkeur hebben kandidaten ook ervaring met (uitvaart) verzekeringen, zakelijke en/of financiële dienstverlening.

Serieuze en ambitieuze kandidaten kunnen reageren en worden uitgenodigd voor een informatief en toelichtend persoonlijk gesprek.
Doelstelling is: benoeming en verkoop voor eind juni 2014.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29