laatst bijgewerkt op: 26-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


GRILL RESTAURANT

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
59051 25-03-2014 Horeca en Recreatie Restaurants
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Limburg Aandelentransactie minder dan 5 (of niet van toepassing) 100 - 500
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk € 150.000 - € 200.000 B.V.

omschrijving

Dit restaurant vindt u aan de sfeervolle Markt in Sittard. Gevestigd in een van de smalste historische pandjes. Bij binnenkomst trekt de open keuken met een dichte smeedijzeren houtskoolgrill uit Barcelona de volle aandacht. Deze houtskoolgrill is zeer populair bij de beste Spaanse restaurants en werd door de huidige ondernemer zelf naar Sittard gehaald. Niet gek dus dat deze grill een hoofdrol vervult op de menukaart van dit restaurant.

Op de kaart treft men de mooiste vleessoorten aan van Amerikaanse Angus, Ierse Shannon en Hollandse dikbil: rib-eyes, entrecotes, ossenhaasfilets en een prachtige rib roast en T-Bone. Bij ieder gerecht mag de gast zelf de begeleidende saus en bijgerechten bepalen. De kaart is uitgebreid en biedt naast alle steaks een grote keuze aan fingerfood, voor-, na- en visgerechten. De echte specialiteit is natuurlijk de selectie Mixed Grills.

Op de 1e etage kunnen gasten eten met uitzicht op de gezellige Sittardse Markt. Deze ruimte is voorzien van airconditioning en biedt plaats aan maximaal 30 gasten. Een ideale locatie voor gezelschappen dus.
Dit restaurant is niet groot en daardoor extra knus en gezellig. Buiten eten kan ook. Het beschikt over een klein terras aan de Markt.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29