laatst bijgewerkt op: 30-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


NICHESPELER IN ONTWIKKELEN/VERKOPEN BEDR.KLEDING

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
59045 25-03-2014 Dienstverlening Overig
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Activa / passiva transactie minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
€ 300.000 - € 400.000 Vertrouwelijk € 100.000 - € 150.000 V.O.F.

omschrijving

Te koop: nichespeler in het ontwikkelen en verkopen van bedrijfskleding.

De onderneming richt zich op het ontwikkelen, produceren en leveren van bedrijfskleding op basis van de wensen en eisen van opdrachtgevers.

De onderneming kenmerkt zich door een stabiele klantenkring en heldere afspraken. Binnen het bedrijf zijn geen medewerkers in loondienst, er wordt gebruik gemaakt van een aantal ingehuurde krachten.

De onderneming heeft een gezonde winstgevendheid over de afgelopen jaren. De bedrijfslocatie is gehuurd en is gelegen in de randstad. Verplaatsing van de werkzaamheden binnen de randstad is bespreekbaar.

De ondernemer is vanwege zijn leeftijd op zoek naar een geschikte overnamekandidaat waarbij de huidige eigenaar bereid is mee te werken aan een goede en soepele overdracht van het bedrijf aan zijn opvolger. De voorkeur gaat uit naar een strategische partij. De onderneming biedt hiervoor uitstekende perspectieven en synergievoordelen. MBI-kandidaten met ruime aantoonbare kennis en ervaring uit/in de branche worden ook verzocht te reageren.

Het betreft een activatransactie. Om een soepele financiering mogelijk te maken dient een koper over minimaal € 75.000,-- aan eigen (in te brengen) financiële middelen te beschikken.

Na ondertekening van een geheimhoudingsovereenkomst is een verkoopmemorandum en verdere bedrijfsinformatie beschikbaar.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29