laatst bijgewerkt op: 29-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


TECHNISCH BEVEILIGINGSBEDRIJF

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
59043 25-03-2014 Bouw Installatiebedrijven
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Noord-Holland Aandelentransactie 5 - 10 N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
€ 1.000.000 - € 2.500.000 Vertrouwelijk Vertrouwelijk B.V.

omschrijving

Ter overname aangeboden een technisch beveiligingsbedrijf.

De onderneming is een veelzijdig technisch beveiligingsinstallatiebedrijf en NCP/KIWA BORG gecertificeerd.

De bedrijfsactiviteiten bestaan onder andere uit het adviseren, leveren en installeren alsmede onderhouden van elektronische alarminstallaties, toegangscontrolesystemen, camerasystemen, veiligheidshang- en sluitwerk in de gehele randstad.

In 2013 is een omzetniveau gerealiseerd van circa € 1.000.000,- exclusief btw. De bedrijfslocatie is gehuurd en is gelegen in de regio groot Amsterdam.

De onderneming heeft een zeer stabiele klantenkring en onderhoudsportefeuille met als groot voordeel één aanspreekpunt voor complete elektronische en/of bouwkundige beveiligingsplannen.

De ondernemer is vanwege gebrek aan opvolging op zoek naar een geschikte overnamekandidaat waarbij de huidige eigenaar bereid is mee te werken aan een goede en soepele overdracht van het bedrijf aan zijn opvolger. De onderneming biedt uitstekende perspectieven en synergievoordelen voor een strategische partij.

Het betreft een aandelentransactie. Om een soepele financiering mogelijk te maken dient een koper over minimaal € 100.000,- aan eigen vermogen te beschikken.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29