laatst bijgewerkt op: 27-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


HOUT- BOUWMATERIALEN EN GEREEDSCHAPPEN HANDEL

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
58983 11-03-2014 Groothandel Groothandel in hout- en bouwmaterialen
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Zeeland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk Vertrouwelijk V.O.F.

omschrijving

Het bedrijf bestaat 20 jaar, en is uitgegroeid tot een regionale toeleverancier voor aannemers en particulieren. Het betreft een compleet assortiment bouwproducten, waarbij tevens bedrijfskleding, verhuur van machines, grasmaaiers en keukens een belangrijk onderdeel vormen.

De verkoop transactie behelst een aandelentransactie van de werkmaatschappij, waarbij er een mogelijkheid is het onroerend goed te huren. In deze BV zitten naast de inventaris en vervoermiddelen een aanzienlijke voorraad en debiteuren positie. Het bedrijf heeft een goede naam, is goed bereikbaar, en heeft ruime mogelijkheden voor uitbreiding verkoop oppervlakte en opslag. In de regio is dit het enige bedrijf in zijn soort, mede hierdoor zijn de omzetten en brutowinst marge stabiel.

Huidig ondernemers echtpaar is ruim 20 jaar actief in het bedrijf, en heeft een andere focus bepaald voor de komende jaren, met deels andere activiteiten. Met de verkoper kan overlegd worden welke van de huidige activiteiten worden gecontinueerd of overgenomen. In het bedrijf zijn ruimschoots mogelijkheden voor nieuwe activiteiten aanwezig. Het particuliere segment kan worden uitgebreid door hier meer focus op te leggen, bv door een zaterdag opening, vergroten en intensiveren van het (klein)meubel assortiment, keukens en badkamers. In de regio zijn er vele honderden recreatiewoningen aanwezig. Dit zorgt voor een bijzondere dynamiek.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29