laatst bijgewerkt op: 27-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


TRAINER/COACHINGS CONCEPT

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
58968 06-03-2014 Dienstverlening Franchise
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk Vertrouwelijk N.v.t.

omschrijving

Een van onze opdrachtgevers, een franchiseorganisatie, is een trainingsorganisatie met een verfrissende en eigentijdse kijk op zakelijke trainingen in het bedrijfsleven. Zij is op zoek naar directeuren, managers, consultants of (ex) ondernemers met ambitie om op franchisebasis toe te willen treden tot een jong en ambitieus coaching- en trainingsorganisatie met een onderscheidende propositie.

Als trainer- coach brengt u de knelpunten binnen de onderneming van uw opdrachtgever in kaart, formuleert u de doelstellingen die uw opdrachtgever wenst te realiseren en stelt u aan de hand daarvan de training- en coaching programma’s samen. Deze werkwijze stelt u in staat een lange termijn relatie met uw opdrachtgever te onderhouden, immers een periodiek onderhoud is veelal wenselijk. De training- en coaching programma’s zijn niet alleen gebaseerd op kennis en vaardigheden, maar speelt het gedrag daarin een belangrijke rol. Daardoor een betere en consistente aansluiting op de organisatiedoelstellingen en werkomgeving.

Als toekomstige franchisenemer wordt u geselecteerd op uw persoonlijk en zakelijke ervaringen en opleiding. Maar vooral wordt u geselecteerd op basis van uw persoonlijke eigenschappen zoals ondernemerschap, daadkracht, inlevingsvermogen, empathie, enthousiasme en communicatieve vaardigheden.

De franchiseorganisatie faciliteert u met het opzetten van uw franchise inclusief ondersteuning bij het verwerven van de (eerste) klanten en zorgt zij voor een uitgebreide (permanente) opleiding om u de inhoud van de professionele propositie eigen te maken en u zich daarin door kunt ontwikkelen. Veel aandacht wordt besteed aan de vraag “hoe zet je een prospect om in een betalende klant ?”. Het door de opdrachtgever ontwikkelde en gehanteerde verkoopproces zorgt voor een goede ‘klik’ met de potentiële opdrachtgever waarbij de propositie eerder wordt gekenmerkt als een investering in de toekomst dan een directe kostenpost.

Uw profiel: u beschikt over voldoende lef en bent commercieel gedreven, u kunt abstract en creatief denken, u heeft passie en scoringsdrang, motiveren is u op het lijf geschreven, u denkt in oplossingen en niet in problemen, u beschikt over HBO werk- en denkniveau, u bent een charismatische persoonlijkheid, durft te investeren in uw zelfstandig ondernemerschap en u heeft ervaring op management- en of directieniveau.

Bent u inmiddels geïnteresseerd geraakt en wilt u hierover geïnformeerd worden, neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn gaarne bereid, ook in een persoonlijk gesprek, u uitgebreid te informeren.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29