laatst bijgewerkt op: 23-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


CONSULTANTS MET AMBITIE

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
58967 06-03-2014 Dienstverlening Economische en organisatieadviesbureaus
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk Vertrouwelijk N.v.t.

omschrijving

Een van onze opdrachtgevers vertegenwoordigd een professionele en ambitieuze franchisepropositie op het gebied van organisatie- en adviesvraagstukken. Hiervoor heeft zij een unieke werkmethodiek ontwikkeld gericht op het slaan van een brug tussen beleid en uitvoering.

De opdrachtgevers bevinden zich zowel in de profit als in de non-profit sectoren en zijn zich ervan bewust dat het realiseren van de doelstellingen van de onderneming alleen binnen verantwoorde kaders kunnen plaatsvinden, kennis binnen de onderneming behouden moet blijven en de onderneming zich moet kunnen richten op haar kernactiviteiten.

Het door aan uw opdrachtgever aan te bieden pakket van verbetervoorstellen, biedt u de mogelijkheid de door u gesignaleerde vervolgtrajecten dan wel zelf uit te mogen voeren dan wel deze te mogen begeleiden. U kunt daarvoor beschikken over een uitgebreid kenniscentrum waardoor u in staat bent de markt in haar volle breedte te bedienen. De vervolgtrajecten begeven zich op het gebied van kwaliteitsmanagement, logistiek bedrijfsprocessen, organisatieontwikkeling, HRM, strategie en marketing, financieel management, interim management en nog veel meer. In vele gevallen bent u de sparringpartner van uw opdrachtgever en leent uw dienstverlening zich uitstekend voor het opbouwen van een langdurige relatie met uw opdrachtgever. Uw vorm van dienstverlening vergt in vele gevallen namelijk periodieke onderhoud.

Wij zijn op zoek naar ambitieuze consultants die op basis van franchise hun professionele loopbaan naar een volgend niveau willen brengen. U kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken en u levert graag een proactieve bijdrage aan de verdere ontwikkeling van de organisatie en haar propositie. U bent ambitieus, gedreven, gemotiveerd, gedisciplineerd om uw doelstellingen te realiseren en beschikt u over voldoende ondernemers DNA. De propositie biedt u de mogelijkheid door te groeien binnen de organisatie.

Als toekomstig franchiseondernemer beschikt u over de mogelijkheid te investeren in tijd, kennis en financiën om zodoende uw business op een verantwoorde wijze van start te kunnen laten gaan.

Bent u inmiddels geïnteresseerd geraakt en wilt u hierover uitgebreid geïnformeerd worden, neem dan contact met ons op . Wij zijn altijd gaarne bereid, ook in een persoonlijk gesprek, u te informeren.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29