laatst bijgewerkt op: 28-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


PAINTBALL & AIRSOFT BEDRIJF OP CURACAO

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
58953 04-03-2014 Horeca en Recreatie Overig
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Buiten Europa Aandelentransactie minder dan 5 (of niet van toepassing) Meer dan 10.000
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk € 75.000 - € 100.000 N.V.

omschrijving

Paintbal & Airsoft bedrijf op Curacao:

Paintball & Airsoft bedrijf verkoopt en verhuurt Paintball en Airsoft artikelen aan individuele spelers in het weekend maar ook aan groepen bijvoorbeeld voor bedrijfsuitjes e.d. Dit alles gebeurt op een zeer groot terrein wat daarvoor is ingericht. Het bedrijf bestaat uit een grote trailer (met goed onderhouden Mitsubishi montero) welke voorzien is van een mobiele winkel en volledige rental. Kortom het bedrijf is helemaal up & running en je kunt er zo mee verder. De winkelvoorraad is ook inbegrepen in de aankoopsom.

Het bedrijf bestaat nu reeds 4 jaar en heeft een goede naam opgebouwd. Toerisme wordt momenteel nog niet aangesproken dus daar zit zeker nog potentie in. Na 4 jaar groeit de omzet nog steeds en wordt geïnvesteerd in de marketing om nieuwe clientèle op te bouwen waaronder radio/advertenties en vooral Facebook.

De directie werkt grotendeels zelf en maakt gebruik van oproepkrachten. Geen vaste contracten maar wel jongens met kennis van het materiaal.

Voor de overname kan de nieuwe koper door de directie gedurende 4 weken worden geïnstrueerd, zodat de koper voldoende inzicht krijgt over de producten en de werkwijze.
Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29