laatst bijgewerkt op: 29-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


MOOI WATERSPORT BEDRIJF MET BOOT CURACAO

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
58952 04-03-2014 Horeca en Recreatie Waterrecreatie
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Buiten Europa Activa / passiva transactie minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk € 200.000 - € 300.000 N.v.t.

omschrijving

Mooi watersport bedrijf met een zeer luxe motorcatamaran (max. 40 passagiers), welke speciaal gebouwd is voor de zee rond Curacao. De boot voldoet aan alle veiligheidseisen. De boot is zeer snel en als de zee wat ruwer is, blijft het aan boord erg comfortabel. Er zijn loungebanken met voldoende schaduw. Als er een keer een bui valt, dan blijft u op onze boot droog. Op het voordek en bovendek liggen kussens, zodat u daar prima in de zon kunt chillen.

De boot is speciaal ontworpen voor dagtrips. Er zijn voldoende snorkelsets aan boord en wilt u onderweg duiken, dan kunt u dit bij uw reservering bijboeken. Aan boord vindt u een bar, waar hapjes en drankjes geserveerd worden en toilet.

Verder een ligplaats op een top lokatie met een horeca gelegenheid voor de verdere watersport activiteiten.Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29