laatst bijgewerkt op: 29-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


MOOIE BRASSERIE GESCHIKT VOOR CONCEPTRESTAURANT

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
58917 26-02-2014 Horeca en Recreatie Restaurants
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Gelderland Activa / passiva transactie minder dan 5 (of niet van toepassing) 100 - 500
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
€ 200.000 - € 300.000 Vertrouwelijk € 200.000 - € 300.000 V.O.F.

omschrijving

Deze brasserie ligt in het mooie dorpje Vorden, dat onderdeel uitmaakt van de gemeente Bronckhorst en ligt in de provincie Gelderland. Het dorp ligt direct naast Zutphen, een stad met 48.000 inwoners, wat zorgt voor een verzorgingsgebied met veel potentiële gasten. Vorden is een dorp met een rijke geschiedenis, bekend van de ‘Acht-kastelen-tocht’ en haar vele fiets- en wandelroutes.

Het dorp heeft door het jaar heen ook vele evenementen die goed bezocht worden door bezoekers uit het hele land.
De brasserie is gelegen op een landelijke locatie direct aan één van de vele fietsroutes. Mede door de goede ligging op een steenworp afstand van de dorpskern van Vorden, alsmede door de ligging in de buurt van de stad Zutphen, betreft het een locatie met veel potentie. Door de ligging is deze locatie uitermate geschikt voor verschillende conceptrestaurants zoals; een grillrestaurant, een Aziatisch restaurant, een pannenkoekenhuis of een theehuis.

De huidige ondernemers zijn op 1 april 2004 gestart en hebben door de jaren heen het bedrijf goed onderhouden waardoor het een up-to-date bedrijf betreft. Op de begane grond vindt men het restaurant, een zaaltje, de keuken en een kantoor. Het restaurant biedt plaats aan circa 60 personen, is goed onderhouden en heeft een moderne uistraling. Aan de voorzijde van het object vindt men een goed onderhouden terras dat plek biedt aan circa 120 personen. Kortom een mooie, goed onderhouden brasserie op een locatie met veel potentie!

Vraagprijs: 300.000,= euro k.k.
Registergoed, bedrijfsinrichting, inventaris,
handelsnaam, website en eventueel aanwezig goodwill.
Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29