laatst bijgewerkt op: 26-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


FRANCHISEKANS: SOCIAL MEDIA ALS WERVINGSKANAAL

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
58817 21-02-2014 Dienstverlening Franchise
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk Vertrouwelijk N.v.t.

omschrijving

Voor een van onze opdrachtgevers zijn op zoek naar franchisenemers voor het online werven van kandidaten voor het (grotere) MKB.

De franchisenemer adviseert bedrijven op maat hoe zij hun online recruitment kunnen opzetten en verbeteren. U zorgt ervoor dat bedrijven snel en kwalitatief resultaat boeken met online recruitment.

Dit gebeurt volgens een stappenplan waarin de online recruitment strategie wordt bepaald, deze online recruitment wordt geimplementeerd en beheerd. De franchisenemer verzorgt bijvoorbeeld een aantal uren per week de online wervingsactiviteiten voor de klant.

Met deze aanpak is sinds 2000 veel ervaring opgebouwd. Er is sprake van een helder handboek en de franchisegevers ondersteunen de franchisenemers. Er worden franchisenemers gezocht voor verschillende bedrijfstakken die exclusief door de franchisenemer wordt bewerkt.

De entreefee bedraagt EUR 10.000. Dit is incl. de software die nodig is om deze online activiteiten juist te kunnen ondersteunen. Daarnaast wordt een percentage van de omzet als royalty afgedragen.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29