laatst bijgewerkt op: 27-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


UITZENDONDERNEMING, MEERDERE VESTIGINGEN

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
58796 18-02-2014 Dienstverlening Uitzendbureaus, detachering
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Aandelentransactie 10 - 50 N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Meer dan € 5.000.000 Vertrouwelijk Vertrouwelijk B.V.

omschrijving

Aangeboden wordt een uitzendonderneming met meerdere vestigingen in West-Nederland. De onderneming is een sterke uitzendspecialist met een duidelijke marktfocus. Activiteiten zijn uitzenden en (in mindere mate) W&S.

Binnen het bedrijf zijn ongeveer 20 medewerkers werkzaam. De DGA-afhankelijkheid is zeer beperkt. Jaarlijks maken meer dan 500 klanten gebruik van de diensten van deze onderneming.

De belangrijkste kansen voor deze onderneming zijn: - Vergroten commerciële slagkracht; - Openen van nieuwe vestigingen in andere steden; - Uitbreiden W&S en/of payroll-activiteiten; - Eventuele kostenefficiency indien koper een strategische partij is.

De omzetprognose voor 2014 is ruim € 5 miljoen. De EBIT is circa 10%. Aangeboden wordt het 100% aandelenbelang van de onderneming. De ondernemer zal gedurende een nader overeen te komen overdrachtsperiode betrokken blijven bij de onderneming.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29