laatst bijgewerkt op: 28-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


SNEL GROEIEND BUREAU IN MARKETING EN COMMUNICATIE

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
58794 17-02-2014 Dienstverlening Reclamebureaus
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Aandelentransactie minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
€ 200.000 - € 300.000 € 25.000 - € 50.000 € 75.000 - € 100.000 B.V.

omschrijving

De onderneming
• De onderneming is actief in de internationale marketing- en communicatiebranche. Het bedrijf ontwikkelt resultaatgerichte campagnes die bewijsbaar de financiële omzetdoelstellingen van de klanten dichterbij brengen.
• De onderneming werkt onder andere met performance based verdienmodellen, iets wat in deze branche sterk vernieuwend is en daarom voor klanten attractief.

Activiteiten van de onderneming
• De onderneming is gestart in januari 2013 door twee ervaren spelers in de marketing communicatie branche, ze hebben meer dan 20 jaar ervaring in deze branche en werken al meer dan 10 jaar samen. Het (internationale) netwerk van deze ondernemers is enorm en in het verleden hebben zij diverse nationale en internationale prijzen gewonnen voor hun werk op het gebied van marketing communicatie.
• De oprichters hebben in het verleden samen al meerdere eigen ondernemingen gehad en zijn aandeelhouder geweest van bedrijven, variërend van 15 tot 300 werknemers.
• De onderneming kan onder andere Unibet, NVM, Wedwinst en Monaco Star Events tot haar huidige klanten rekenen. In 2014 verwacht de onderneming ook te gaan werken voor klanten als Mastercard, Philips Amsterdam en Allianz.

Prestaties van de onderneming
• De onderneming heeft in het eerste boekjaar, lopend van oktober 2012 tot ultimo 2013 een omzet behaald van EUR 189.000,-. Onder aan de streep bleef in deze periode een bedrag van EUR 15.000,- over. De omzet wordt deels bij incidentele opdrachten weggehaald, maar ook uit doorlopende contracten, welke een maandelijkse fee opleveren.
• Tevens is het zo dat de ondernemers tot eind 2013 gebonden waren aan een concurrentiebeding, waardoor zij ‘niet naar buiten mochten treden’ met hun bureau, dit maakt de omzet van EUR 189.000 des te meer knap. De verwachting is dat na het eindigen van dit concurrentiebeding ook diverse grote opdrachtgevers, die in het verleden al klant waren van de ondernemers, zullen overstappen naar dit bureau.
• De onderneming verwacht in 2014 een omzet van circa EUR 350.000,-, op basis van huidige contracten en uitstaande offertes, en tevens het eindigen van het concurrentiebeding. In 2015 wil de onderneming verder doorgroeien naar een omzet van minimaal EUR 550.000,-. De onderneming streeft in deze jaren naar een winstpercentage van minimaal 12%.

Behoefte van de onderneming
• Voor de verdere groei van de onderneming is een bedrag van EUR 50.000,- benodigd. Deze investeringen bestaan deels uit ICT (EUR 11.000,-), werkkapitaal behoefte (EUR 25.500,-) en de aanschaf van een auto die kenmerkend is voor de uitstraling van het bedrijf. Met deze auto, een Ford Mustang Coupe 1965, wenst de onderneming haar eigen herkenbaarheid en identiteit verder vorm te geven.
• De ondernemers staan open voor een financiering, maar ook voor een investering, waarbij de investeerder een aandeel in het bedrijf kan krijgen. Indien de investeerder een actieve rol wenst te vervullen binnen het bedrijf, is dit mogelijk indien hij of zij aanvullende expertise meebrengt.

Motieven voor investeren/financieren
• Er kan een belang verkregen worden in een onderneming welke in het eerste jaar al een sterke omzetstijging heeft laten zien. De ondernemers achter het bedrijf zijn bovendien internationaal erkende experts op het gebied van marketing communicatie en hebben een netwerk waarmee de onderneming uitgebouwd kan worden.
• Er kan behalve een belang in de onderneming, tevens een rol vervuld worden in het management van de onderneming.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29