laatst bijgewerkt op: 23-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


ONDERNEMEN IN MANAGEMENT- EN LEIDERSCHAPTRAINING

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
58734 03-06-2014 Dienstverlening Zakelijke dienstverlening
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) Minder dan 50
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk Vertrouwelijk Eenmanszaak

omschrijving

Heb je ruime ervaring in het bedrijfsleven als directeur of senior manager en wil je je kennis en ervaring inzetten om bedrijven te helpen hun management en daarmee hun rendement te verbeteren? En wil je dit doen binnen een internationaal succesvol bedrijf als zelfstandig ondernemer? Dan is deze organisatie iets voor jou!

Als Ondernemer/Trainer begeleid je bedrijven bij het verbeteren van de winstgevendheid door een uitgekiend trainingconcept voor leidinggevenden. De organisatie heeft een uniek en succesvol concept ontwikkeld om één van de grootste uitdagingen van elke ondernemer op te lossen: Hoe vorm en behoud ik een daadkrachtig managementteam dat mijn organisatie werkelijk vooruit helpt?

De organisatie helpt daarbij om managers verborgen potentieel in bedrijven te activeren en ten volle te benutten. Zij heeft haar opdrachtgevers, grote en middelgrote bedrijven én (semi)overheidsinstellingen, al voor vele miljoenen euro's aan winstverbetering bezorgd.

De organisatie levert al meer dan 20 jaar op 4 continenten in meer dan 60 landen en 25 talen een concept dat bedrijven en (semi)overheidsinstellingen een uniek en goed ontwikkeld systeem van management- en leiderschapstraining biedt. Vele honderden internationals en kleinere bedrijven hebben intussen hun leidinggevenden laten trainen, zoals o.a. Black & Decker, Apple, American Airlines, Budget Rent a Car, Coca Cola, Kodak, KPMG, Ikea, Philip Morris, Unilever, Xerox, enz.

Middels het unieke concept train je managers in 24 verschillende vaardigheden die doorslaggevend zijn voor het succes van de onderneming. Deze betreffen onder meer het stellen van doelen, strategisch denken, het vermogen om te motiveren, delegatietechnieken, onderhandelingsvaardigheden, verandermanagement, klantgerichtheid en omgaan met stress. Door de pragmatische aanpak zijn licentienemers graag gezien bij zowel het MKB als bij grote ondernemingen.

Je werkt binnen het internationale netwerk met een uitgewerkte marketing- en salesaanpak om klanten te werven en te behouden. Je wordt gedegen getraind, zorgvuldig begeleid en continu bijgeschoold via o.a. internationale congressen, een online forum, boeken en veelvuldige coaching webinars. Een enorme database met informatie is onderdeel van het concept en helpen de partners snel succesvol te zijn.

Afhankelijk van je eigen inzet verdien je goed tot uitstekend omdat de marges hoog zijn, de klantrelaties langdurig en de kosten laag. De meeste partners werken van huis uit.

PROFIEL
De ideale kandidaat heeft het volgende profiel:
- Je bent ondernemend en hebt een passie voor het verbeteren van mensen
- Je hebt brede ervaring in het bedrijfsleven opgedaan
- Je bent een evenwichtig persoon, zowel financieel, emotioneel als fysiek
- Je bent communicatief sterk en je kan uitstekend met mensen omgaan
- Je hebt coaching- en trainingsvaardigheden
- Je bent in staat zelfstandig en gestructureerd te werken
- Je beschikt over sterke commerciële vaardigheden
- Je bent bereid om bewezen methodes toe te passen
- Je bent een 'bouwer' die altijd zoekt naar manieren om te groeien
- Je staat open voor nieuwe inzichten en de aanpak, visie en cultuur van de organisatie.

WIJ BIEDEN
De organisatie staat voor een team van gepassioneerde mensen die succes nastreven bij hun klanten en voor hun eigen bedrijf en dit doen vanuit een gezamenlijke visie.

Zij biedt uitdagend ondernemerschap binnen een internationale onderneming in een dynamische, collegiale werkomgeving. De kern van het concept is een maandelijkse inspirerende bijeenkomst waar leiders hun vaardigheden doorontwikkelen, ideeën uitwisselen en met elkaar delen wat er werkt in bedrijven en instellingen.

Alle trainers delen, vanuit de eigen leidinggevende achtergrond, de passie, om organisaties te helpen met het doorontwikkelen van management- en leiderschapvaardigheden. De ondernemer laat graag op voorhand zien op welke concrete manier hij of zij potentiele klanten helpt het rendement te verhogen.

De organisatie staat verder voor:
- Een internationaal bewezen en succesvol concept
- Prima opleiding en begeleiding, gebaseerd op meer dan 20 jaar ervaring
- Weten waarvoor je tekent; eerst opleiding en dan pas de licentieovereenkomst tekenen
- Lage kosten, mede door de mogelijkheid om vanuit huis te werken
- Veel groeipotentieel met beperkt risico
- Hoge omzetpotentie en een meer dan uitstekend ondernemersinkomen


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29