laatst bijgewerkt op: 29-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


PRODUCENT O.G.V. LICHTRECLAME/ BUITENMEUBILAIR

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
58729 03-02-2014 Industrie Elektrotechnische industrie
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Noord-Brabant Overig 10 - 50 N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
€ 2.500.000 - € 5.000.000 Vertrouwelijk N.v.t. N.v.t.

omschrijving

Samenvatting
De algemeen directeur van deze onderneming wil graag zijn onderneming geleidelijk geheel of gedeeltelijk goed overdragen aan een hands-on commercieel / algemeen directeur. De onderneming heeft een goede naam en een kwalitatief hoogwaardig klantenbestand.

In de afgelopen jaren is de interne organisatie opnieuw neergezet (gereorganiseerd) en is er geïnvesteerd in productiemiddelen. Er zijn een aantal innovatieve oplossingen ontwikkeld die potentie bieden voor de toekomst. Dankzij de doorgevoerde reorganisaties zal de onderneming in 2014 winstgevend zijn.

Interessante mogelijkheid om te participeren voor commercieel sterke ondernemer met het juiste netwerk. De huidige eigenaren (algemeen directeur en investeringsmaatschappij) zoeken een participant die deze onderneming verder uit kan bouwen waarbij de continuïteit van de onderneming voorop staat.

Omschrijving:
Mogelijkheid tot participatie in een deels internationaal opererende onderneming gespecialiseerd in de productie van hoogwaardige klant specifieke lichtreclames en buitenmeubilair. Zowel stuk als serie-stukproductie. De onderneming werkt zowel voor opdrachtgevers op continue basis als op projectbasis.

De afnemers zijn business to business klanten. De producten worden toegepast in kantoorgebouwen, retail en openbare gebouwen.

Vanuit haar vestiging in Noord-Brabant worden klanten in geheel Nederland en de Benelux bediend, daarnaast beperkt internationaal. De onderneming is gevestigd in een pand dat gehuurd is. De locatie is representatief en de machines en andere equipment zijn up to date.

De huidige algemeen directeur zoekt een bredere invulling voor de onderneming. Zij zijn bereid in goed overleg hiervoor een gedeelte of eventueel het volledige belang in de onderneming over te dragen.

De potentiële kandidaat (m/v) zal zelf een hands-on commerciële rol moeten kunnen en willen vervullen. Kennis en ervaring in de branche waarin deze onderneming actief is dan wel een aanverwante branche is essentieel. Een goed netwerk is een grote pre. Geboden wordt een marktconform salaris met daarbij een belang in de onderneming dat tegen nader overeen te komen voorwaarden verkregen kan worden.

Bij interesse in deze optie ontvangen wij graag van u informatie over uw achtergrond en motivatie. Vervolgens zullen vervolggesprekken plaatsvinden met de huidige directeur en de investeringsmaatschappij.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29