laatst bijgewerkt op: 26-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


RECLAMEBUREAU (BELOW-THE-LINE)

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
58684 27-01-2014 Dienstverlening Reclamebureaus
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Aandelentransactie 5 - 10 N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
€ 1.000.000 - € 2.500.000 Vertrouwelijk Vertrouwelijk B.V.

omschrijving

Ter overname wordt aangeboden een goed renderend reclamebureau. De onderneming is gevestigd in een huurpand op een goede locatie in midden Nederland. Het bedrijf heeft veel landelijk/internationaal bekende opdrachtgevers, hiervoor is zij al vele jaren werkzaam. Bij de belangrijkste grote klanten staat men op de short list en wordt gewerkt met raamcontracten.

Het bureau is actief op het gebied van ontwerp en vormgeving, dtp, drukwerk, marketing- en sales acties (instore, outdoor, DM etc). Men is ook actief op online gebied (ontwikkeling en bouw websites, social media e.d.). Men richt zich minder op de strategische kant van de marketing, maar is onderscheidend in de vertaling naar de uitvoering. Door de brede ervaring van de medewerkers kan men snel schakelen en wordt er meegedacht met de wensen van de klanten.
De omzet bedraagt ca. 1,4 mln. Het genormaliseerd netto bedrijfsresultaat bedraagt € 225.000 a 250.000. Bij de onderneming werken 7 medewerkers.

Het bureau kan vooral interessant zijn voor andere bureaus die bijvoorbeeld verbetering van de operationele schaal van de activiteiten, of een aanvulling op hun meer strategisch marketingcommunicatie advies activiteiten zoeken. Ook voor start-ups met voldoende eigen financiële middelen biedt het bureau behoorlijke perspectieven. De zeer aansprekende klantenportefeuille en de goede werkverhouding van de medewerkers met de klanten vormen belangrijke assets.

Reden van verkoop is het ontbreken van opvolgers.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29