laatst bijgewerkt op: 25-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


PARTY- EN KARTCENTRUM

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
58679 07-04-2014 Horeca en Recreatie Overig
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Noord-Brabant Activa / passiva transactie 10 - 50 1.000 - 10.000
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
€ 500.000 - € 1.000.000 Vertrouwelijk € 200.000 - € 300.000 B.V.

omschrijving

De overname betreft een party- en kartcentrum. De activa en activiteiten van deze onderneming worden overgedragen middels een activatransactie.

Het party- en kartcentrum wordt ter overname aangeboden omdat de eigenaren zich volledig willen richten op hun andere bedrijfsactiviteiten. De huidige eigenaren beschikken over onvoldoende tijd om het party- en kartcentrum optimaal te exploiteren.

Het party- en kartcentrum richt zich op particulieren en bedrijven; van kinderfeest tot personeelsfeest. Het kartcentrum is een van de grootste indoor kartbanen van Nederland. Naast karten worden ook veel andere spelactiviteiten aangeboden. Tevens beschikt de onderneming over een horecagedeelte met zalen, waar zowel gegeten als gedronken kan worden.

De onderneming heeft 7 vaste en circa 20 ambulante werknemers in loondienst (gezamenlijk 12 FTE).

De onderneming is gevestigd in Zuid-Nederland in een zeer representatief pand op een A-locatie. Splitsing van de huur naar een vaste en variabele component is bespreekbaar.

De onderneming is interessant voor een startende ondernemer (MBI) die affiniteit heeft met de kartsport maar kan ook een interessante aanvulling zijn voor een ander (party- en) kartcentrum dan wel een leisure onderneming dat haar marktaandeel wil vergroten.

Bij verdere interesse is, na ondertekening van een geheimhoudingsovereenkomst, een informatiememorandum beschikbaar.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29