laatst bijgewerkt op: 29-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


NIEUW RESTAURANT BIJ ZEELAND AIRPORT

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
58671 22-01-2014 Horeca en Recreatie Restaurants
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Zeeland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk Vertrouwelijk N.v.t.

omschrijving

Zeeland Airport, voorheen beter bekend als Vliegveld Midden-Zeeland, ligt middenin de Zeeuwse delta tussen Middelburg en Goes. Dit Zeeuwse Airport kent een rijke geschiedenis.

Het vliegveld biedt een verscheidenheid aan faciliteiten voor vliegers. Ook aan recreanten biedt Zeeland Airport volop mogelijkheden. Naast het luchtvaartmuseum kunnen zij de vliegtuigen van zeer dichtbij zien. Tevens kunnen zij gebruikmaken van het restaurant dat met zicht op de baan een unieke locatie vormt voor een dagje uit. Op het terrein worden vele evenementen georganiseerd, die jaarlijks vele belangstellenden trekt uit heel Zeeland en ver daarbuiten.

Voor het nieuwe, binnenkort te realiseren restaurant, zijn wij op zoek naar een enthousiast horeca (echt)paar die op juiste wijze invulling weten te geven aan dit bijzondere object. Het restaurant zal over 90 zitplaatsen beschikken en een groot terras met 130 zitplaatsen.

Gunstige huurvoorwaarden
Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29