laatst bijgewerkt op: 28-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


FRANCHISE: REPARATIE VAN SMARTPHONES EN TABLETS

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
58661 21-01-2014 Detailhandel Non-Food Franchise
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) Minder dan 50
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk Vertrouwelijk N.v.t.

omschrijving

Lift mee op het succes van smartphones en tablets!

Tegenwoordig heeft bijna iedereen een smartphone. Iedereen wil tegenwoordig overal online bereikbaar zijn. Met meer smartphones in omloop kun je er op rekenen dat er ook vaker schade gemeld wordt. Zo is een kapot scherm een veel voorkomend probleem. In het verleden schreef men een telefoon af wanneer men problemen ondervond, maar tegenwoordig kost een mobiele telefoon erg veel geld en loont het ook om deze te laten maken. Binnen onze persoonlijke kringen krijgen we dan ook steeds vaker de vraag “hoe repareer ik mijn smartphone”. Want niemand zit er op te wachten om lange tijd onbereikbaar te zijn, zowel privé als zakelijk. De vraag is dus niet alleen hoe repareer ik mijn smartphone, maar ook hoe dit zo vlug mogelijk gedaan wordt.

Ons concept is al sinds 2000 actief in de telefoonbranche. De formule groeit mee in de markt en de huidige vraag. Sinds 2009 richten ze zich voornamelijk op het repareren van tablets, toestellen en de verkoop van alle bijbehorende accessoires. De grootste kwaliteit is het vakkundig en snel repareren van de aangeleverde producten. Als aanvulling wordt er een sterke after- sales service verstrekt aan de klanten. Hier ligt dan ook met name het krachtpunt achter het succes van de formule.

Als franchisenemer bedien je zowel de zakelijke als particuliere klant via directe dienstverlening in een van de geselecteerde vestigingen. Goede communicatie en klantvriendelijkheid zijn hiervoor enkele van de cruciale eigenschappen die bij het concept passen. Ook is ondernemerschap en zakelijk inzicht gewenst.

Als franchisenemer krijg je veel ruimte om te ondernemen. Ook ben je vrij om het bestaande concept aan te vullen met eigen initiatieven en zijn er ook mogelijkheden voor het openen van een shop-in-shop. Als franchisenemer zijn er veel voordelen doordat onder andere de naam, kennis en ervaring worden gedeeld zonder dat je als ondernemer verplicht bent om omzet af te dragen. Als ondernemer groei je eenvoudig mee in het succes van het concept.

De kracht van de formule:
• Sterk merk en unieke formule
• Voor de meeste reparaties een unieke 30 min service
• Uitstekende prijs-kwaliteit verhouding
• Vakkundige en kwalitatief hoogwaardige service
• Sterke after- sales service
• Afhalen & opsturen en geen verzendkosten van de retourzending
• Vaste kosten. Je weet waar je aan toe bent!
• Iedereen kan het vak leren
• Mogelijkheid om een zeer aantrekkelijk inkomen te genereren


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29