laatst bijgewerkt op: 27-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


MASTER FRANCHISE ZORGAANBIEDER

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
58654 02-09-2014 Dienstverlening Franchise
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig Meer dan 500 Minder dan 50
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Meer dan € 5.000.000 Vertrouwelijk Vertrouwelijk N.v.t.

omschrijving

Voor onze opdrachtgever, een buitenlandse zorgaanbieder, zijn wij op zoek naar een Master Franchisenemer voor het Nederlandse marktgebied. Met de komst van deze thuiszorgorganisatie komen drie aspecten samen. Naast een sterk groeiende (zorg) markt is dat een overheid die private initiatieven in de zorg aanmoedigt, de grote behoefte aan meer efficiency en een andere kijk op zakendoen in de zorgsector.

De komst van buitenlande zorgaanbieders brengt nieuwe cultuuraspecten en operating systems binnen die hun sporen verdienen in andere landen waar concurrentie in de zorg al langer aan de orde is. Meer dan Nederlandse aanbieders beschikt onze opdrachtgever over een mondiale kijk op zorg, efficiency, alsmede op geldstromen en brengt zij een eigen cultuur mee die in de praktijk effectief is.

Onze opdrachtgever is een Franchiseonderneming die (niet medische) thuiszorg biedt aan voornamelijk, maar niet uitsluitend ouderen in hun eigen huis. De producten die de franchisenemers aanbieden zijn bereikbaar en spelen efficiënt in op elk detail van de behoefte van klanten. De ondernemers hebben uitstekend getrainde zorgwerkers in dienst die zorg kunnen leveren aan ouderen van een extreem hoog niveau, in het comfort van hun eigen huis.

Naast de gebruikelijke persoonlijke verzorging biedt de formule het (ter plekke) bereiden van maaltijden aan, ondersteuning ook met vervoer, boodschappen, de begeleiding naar (medische) afspraken, ondersteuning bij het huishouden of het compleet overnemen hiervan zowel incidenteel als permanent. Permanente bewaking gebeurt door persoonlijke aandacht maar kan ook op afstand.

De formule traint haar (Master) franchisenemers op een intensieve manier. Een van de belangrijkste onderwerpen van de training zijn technieken die de werving en selectie van zorgwerkers betreffen. Niet alleen worden daarmee betere medewerkers aangetrokken, het verloop neemt ook sterk af terwijl de tevredenheid van de medewerker hoog is. De aanpak van de werving en selectie en de materialen en systemen die daar voor ontwikkeld zijn behoren tot de beste in de business.

Van de master wordt ondanks de operationele ondersteuning vanuit de thuismarkt, zelfstandigheid en een eigen visie verwacht. Kennis van en affiniteit met ontwikkelingen in de zorg zijn daarom van belang. Naast financiële middelen om de opstart te kunnen financieren beschikt u over de flexibiliteit die nodig is om in de zorg succesvol te zijn.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29