laatst bijgewerkt op: 29-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


CONCEPT VERGROOT HYGIëNE

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
58653 02-09-2014 Dienstverlening Franchise
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk N.v.t. N.v.t.

omschrijving

Voor onze opdrachtgever, een buitenlandse aanbieder van een uniek product op het gebied van hygiëne, zijn wij op zoek naar een Master Franchisenemer voor het Nederlandse marktgebied.

Onze opdrachtgever heeft een procedé ontwikkeld waarbij het mogelijk is om snel en efficiënt objecten en ruimten 100% bacterie en virusvrij te maken. Het product kan worden ingezet in de gezondheidszorg maar daarnaast in fitness en welness, horeca en transport. Er is sprake van een groot potentieel als het gaat om effectieve en adequate bestrijding van bacteriën. De aanpak van onze opdrachtgever doet dit zonder dat er handen aan te pas komen. Daarmee is er sprake zijn van een revolutie.
Een unieke ‘touch-less' desinfectie oplossing.

De methodiek wordt aangeboden als aanvulling op bestaande schoonmaak- en desinfectie methodes in de vorm van franchise. Hierdoor is er sprake van een hoge mate van toegevoegde waarde en nemen naast het service ook het verdienpotentieel toe.

De producten die de franchisenemers aanbieden zijn bereikbaar en spelen efficiënt in op elk detail van de behoefte van klanten. De formule traint haar (Master) franchisenemers op een intensieve manier. Een van de belangrijkste onderwerpen van de training zijn technieken die de werving en selectie van franchisenemers betreffen. Niet alleen worden daarmee betere ondernemers aangetrokken, het verloop neemt sterk af terwijl de tevredenheid van de medewerker hoog is. De aanpak van de werving en selectie en de materialen en systemen die daar voor ontwikkeld zijn behoren tot de beste in de business.

Van de master wordt ondanks de operationele ondersteuning vanuit de thuismarkt zelfstandigheid en een eigen visie verwacht. Kennis van en affiniteit met ontwikkelingen in de zorg zijn daarom van belang. Naast financiële middelen om de opstart te kunnen financieren beschikt u over flexibiliteit die nodig is om in de zorg succesvol te zijn.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29