laatst bijgewerkt op: 22-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


GRENSVLAK VAN RETAIL EN HORECA

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
58651 02-09-2014 Detailhandel Food Franchise
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) 50 - 100
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
€ 200.000 - € 300.000 Vertrouwelijk Vertrouwelijk N.v.t.

omschrijving

Alleen met een onderscheidende formule kan er sprake zijn van succes in de detailhandel.

Onze opdrachtgever is dat met haar franchiseformule zeker. Zij positioneert haar assortiment in koffie en thee producten als een lifestyle.

Naast de verkoop van hoogwaardige koffie en thee wordt de omzet gerealiseerd door de verkoop van (espresso) apparatuur en aanverwante producten. Een proeverij zorgt daarnaast voor een waardevolle aanvulling op de marge.

Het lifestyle aspect wordt versterkt doordat aan de inrichting van de winkels en vooral de presentatie zeer veel aandacht wordt besteed.

De filosofie van de formule is dat smaak een (persoonlijke) beleving is, het is een expressie van de persoonlijkheid. Het aanbod in de winkel speelt in op die opvatting en daarmee op de wensen van de klant. Daarnaast wordt deze klant hierin met adviezen ondersteund. De individuele smaak en het moment van de dag bepalen de keuze voor een koffie of thee.

Onze opdrachtgever opent regelmatig nieuwe vestigingen. Daarnaast zijn een (klein) aantal bestaande winkels beschikbaar voor overname. Deze bevinden zich op prima locaties en met goede mogelijkheden. Wij ondersteunen de huidige franchisenemers van Hengelo en Leeuwarden bij het zoeken naar ondernemers die hun bedrijf zouden willen overnemen.

De ondernemers die actief zijn bij onze opdrachtgever hebben een meer dan gemiddelde belangstelling voor koffie en thee en alles dat daar mee te maken heeft. Wanneer dat ook voor u geldt, dan nodigen wij u graag uit voor een persoonlijk gesprek om de mogelijkheden met u te bespreken.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29