laatst bijgewerkt op: 30-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


ONDERDEEL VAN INTERNATIONALE EXPANSIE

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
58650 16-09-2014 Dienstverlening Franchise
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) 50 - 100
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Meer dan € 5.000.000 Vertrouwelijk € 200.000 - € 300.000 N.v.t.

omschrijving

Deze formule is absolute marktleider in haar thuismarkt en is hard op weg dat ook te worden in een aantal andere landen. Zij brengt kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 de basisvaardigheden bij van zwemmen.

Het onderzoek dat Water Babies heeft gedaan toont ruimte aan enkele tientallen vestigingen in Nederland. De hoge standaards en het succes van de formule in andere landen zal een Master Franchisenemer voor Nederland aanspreken.
Net zo relevant is de ondersteuning voor franchisenemers. Elementen als backoffice, training, 1e lijn business advies, marketing en (wetenschappelijke) begeleiding, maken dat de franchisenemers zich kunnen richten op hun kernactiviteit en groei.

Ouders willen het beste voor hun kinderen, de toekomt van schoolzwemmen staat onder druk, zwembaden zijn driftig op zoek naar extra inkomsten, van huis uit is Nederland een zwemland en er is nog geen landelijke professionele aanbieder op dit niveau. De marktomstandigheden zijn prima.
Als toekomstige Master krijgt u de rechten voor Nederland. U zult kunnen beschikken over een professionele formule, marktonderzoek en maakt kennis met een sterke positieve bedrijfscultuur.

Om succesvol te kunnen zijn moet u kunnen gedijen in een omgeving die commercieel en tegelijkertijd creatief is. U moet passen in een cultuur die effectiviteit combineert met het vermogen om mensen te laten groeien. Een match met de bedrijfscultuur is derhalve een randvoorwaarde. U beschikt daarnaast over de financiële middelen om uw bedrijf op te starten toch vooral over de zorgzaamheid die past bij het product, de formule en de ambitie om consistent aan de opbouw van het merk te werken.
Als u die dynamische ondernemer bent die zich aangesproken voelt door deze advertentie dan komen wij graag met u in contact.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29