laatst bijgewerkt op: 29-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


SNELGROEIENDE VERHUURMAKELAAR FRANCHISE

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
58649 16-09-2014 Dienstverlening Franchise
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk Vertrouwelijk N.v.t.

omschrijving

De verhuurmarkt is de laatste jaren met een grote opmars bezig. Eén van onze opdrachtgevers is al veel langer actief in deze markt. Voor hen zijn we op zoek naar geschikte franchisenemers voor de vestigingen in het hele land.

Als franchisenemer ben je verantwoordelijk voor het bemiddelen in huur en verhuur van woningen (zakelijk en particulier) in het gebied waar jij actief bent. Jouw omzet wordt gegenereerd door huurders en een hoge service graad is daarom van evident belang. De formule brengt huurders en verhuurders samen. Dat i.c.m. jouw service en aanspreekbaarheid maakt dat er een grote kans is op succes.

De formule is helder en werkt door de ondernemersmentaliteit van de ondernemers. Het zijn netwerkers en mensen die zelfstandig aan het werk zijn om de juiste oplossing te vinden voor hun klanten. Als jij over die eigenschapen beschikt samen met een dosis enthousiasme voor de woningmarkt en het vermogen anderen te inspireren kan het zomaar zijn dat je past bij deze formule.

We zoeken gedreven salesmensen. Een kracht van de formule is dat je je direct kan richten op het opbouwen van een bestand van te verhuren woningen. Door de focus op groei ben je al snel net zo effectief als de bestaande ondernemers. Omdat er al snel sprake is van een klein team, behoort leidinggeven tot één van de basisvaardigheden.

Heb jij ambitie en zie je het zelfstandig ondernemerschap zitten? Misschien ben je al makelaar en zoek je een uitdagende invalshoek? Reageer dan op dit profiel.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29