laatst bijgewerkt op: 26-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


HAMBURGERS MET KLASSE

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
58648 16-09-2014 Horeca en Recreatie Franchise
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig 10 - 50 100 - 500
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
€ 1.000.000 - € 2.500.000 Vertrouwelijk € 500.000 - € 1.000.000 N.v.t.

omschrijving

De VS staat bekend om haar wereldwijde Franchise Formules. Daarvan zijn de (fast) food formules de meest in het oog springende. Een nieuwe formule zal van goede huize moeten komen.

Deze formule kenmerkt zich door het gebruik van verse (deels biologische) ingrediënten maar vooral doordat de hamburgers en steakburgers in het zicht van de klant worden bereid. De formule heeft een lange historie en voorziet in haar groei d.m.v. franchise. Meer dan andere formules heeft zij deze aangepast aan haar internationale expansie o.a. met een spectaculair design en lokale inkoop. Het is dan ook een goed doordachte formule waarin er sprake is van innovatie m.b.t. veel aspecten van de bedrijfsvoering. Zowel voor de marketing als de operations geldt dat veel van de normen vastliggen en zijn beschreven.

Er is een Europees hoofdkantoor opgezet dat moet helpen met de ondersteuning van Franchisenemers. Overtuigd van haar succes is de formule nu op zoek naar ondernemers die mee willen groeien. Naast een Master Franchisenemer voor Nederland zoeken wij ook al ondernemers die de mogelijkheid willen onderzoeken om vooruitlopend op de komst van een master, te starten met één of twee restaurants.

De franchise behoort tot de meest winstgevende in haar branche in de thuismarkt en de verwachtingen voor Europa zijn hooggespannen. Het succes wordt deels verklaard door zaken als professionalisme en de hoge kwaliteit. Zo wordt het vlees voor de steakburgers gedraaid in het zicht van de klant. Dat geldt ook voor het snijden van de aardappel voor de frites.

Ander aspect van het succes is het lokale ondernemerschap. U bent als lokale ondernemer verantwoordelijk voor de opstart, implementatie en groei van uw vestiging. U krijgt hulp bij het kiezen van de juiste locatie, de bouw en de bedrijfsvoering, maar daarnaast bent u ook een pionier en gaat u liever niet over de begane paden.

De ideale kandidaat beschikt over een praktische instelling, kan goed leiding geven en heeft een ondernemersmentaliteit. Daarnaast beschikt u vanzelfsprekend over ambitie en hoge normen t.a.v. kwaliteit en service. Hoewel ervaring in de branche u kan helpen is dat geen harde eis. Affiniteit met food en dienstverlening is echter onontbeerlijk.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29