laatst bijgewerkt op: 28-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


BOURGONDISCH RESTAURANT IN CENTRUM ZUTPHEN

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
58626 15-01-2014 Horeca en Recreatie Restaurants
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Gelderland Activa / passiva transactie minder dan 5 (of niet van toepassing) 100 - 500
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
€ 200.000 - € 300.000 Vertrouwelijk € 100.000 - € 150.000 B.V.

omschrijving

Dit prachtige Bourgondische restaurant bevindt zich in het hartje centrum van Zutphen. Zutphen heeft een historische binnenstad en is net als bijvoorbeeld Zwolle, Ommen en Kampen een Hanzestad. Zutphen is middels diverse N-wegen uitstekend te bereiken en wordt jaarlijks door vele tienduizenden toeristen bezocht.

Het restaurant heeft een knusse uitstraling met ongeveer 55 zitplaatsen en een half open keuken. Aan de achterzijde is een prachtige binnentuin gelegen met ongeveer 40 zitplaatsen. De binnentuin wordt ommuurd door de historische stadsmuur en is eveneens zelfstandig via twee statige deuren te bereiken. De gevoerde kaart heeft een Franse inslag, maar er wordt eigentijds gekookt. In het verleden heeft op deze locatie respectievelijk een herberg en een café gezeten. Naast het bedrijf bevindt zich, eveneens in een historisch pand een kwaliteitswijnwinkel.

Op de eerste en tweede verdieping bevindt zich de bovenwoning. Deze heeft een afgescheiden entree van het restaurant en omvat, op de eerste verdieping een woonkamer, keuken, slaapkamer, kantoor en riant dakterras. Op de tweede verdieping zijn nog twee slaapkamers en een riante zolder gelegen.

De locatie, inrichting en het pand leent zich uitstekend voor de huidige exploitatie, maar ook franchise concepten komen hier uitstekend tot hun recht.

Vraagprijs bedrijfsexploitatie: € 120.000,=
Huurprijs bedrijfsruimte per jaar: € 25.000,= excl. BTW
Huurprijs bovenwoning per jaar: € 7.800,= niet BTW belast


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29