laatst bijgewerkt op: 23-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


SUCCESVOLLE FORMULE: SLANK- EN FITHEIDSSTUDIO

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
58619 16-09-2014 Dienstverlening Overig
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) 100 - 500
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk Vertrouwelijk Eenmanszaak

omschrijving

U wenst uw eigen onderneming in de gezondheidszorg en met name op het gebied van slanker en fitter worden? U wenst zelf uw onderneming op en uit te bouwen? Maar wel met een professionele ondersteuning?

Wij bieden een beproefd totaalconcept in de fit en gezondheidsbranche. Opgericht in 2004 is deze franchise organisatie uitgegroeid tot een toonaangevende partij met 33 studios in de Benelux. Het concept onderscheidt zich in de markt met gepatenteerde keramische infrarood warmtestralings-cabines. Deze cabines, in combinatie met persoonlijke begeleiding en individueel voedingsadvies, zorgen voor verbluffende afvalresultaten. De vrouwelijke en mannelijke eindgebruikers zijn zeer te spreken over de hoge mate van professionaliteit, uitstraling en resultaat.

De startende ondernemers zijn daarbij enthousiast over de professionaliteit, de begeleiding bij de financiering, de administratie en de persoonlijke benadering.

Na de succesvolle uitrol van het concept in Belgie, wordt nu de Nederlandse markt ontwikkeld, waarbij de eerste 4 studios een feit zijn. In Nederland is de fitheid- en gezondheidsbranche een sterk groeiende branche. Met het unieke en bewezen concept zijn voor potentiele franchisenemers de verwachtingen meer dan goed te noemen. Onze onderneming is, als enige in Nederland op het gebied van afslankmethodes ISO 9001 gecertificeerd.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29