laatst bijgewerkt op: 22-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


BELANG AANGEBODEN IN: INNOVATIEF PRODUCTIEBEDRIJF

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
58607 09-01-2014 Industrie Verpakkingsindustrie
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Benelux Aandelentransactie 10 - 50 N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk € 1.000.000 - € 2.500.000 B.V.

omschrijving

Bedrijfsbelang- Partnership te koop aangeboden in:
Innovatief Productiebedrijf van vaten en tanks tbv houdbaarheid en veiligheid.

Dit jonge Vlaamse bedrijf zet een nieuwe standaard op het gebied van efficiency in productie, opslag, transport en de houdbaarheid van gevoelige en hoogwaardige dranken, vloeistoffen en chemicaliën. De innovatieve technieken zijn vastgelegd in 5 patenten. Men ontwikkelt en produceert kunststoffen opslagtanks/vaten met specifieke binnenwerk volgens nieuwe en afgeschermde high tech oplossingen. Deze zijn recycleerbaar met refund-waarde en het bedrijf heeft hiervoor een wereldwijd recycling netwerk opgericht. De eerste productielijn (jet- & blowmoulding) is opgezet in een 100% dochteronderneming in China.

Internationale contacten met belangrijke ondernemingen in de voedings-, chemische en farmaceutische industrie. Toenemende vraag, wereldwijd, vanuit de drankensector alsook uit de hoeken chemicaliën, pesticiden, etc. Om aan deze vraag te kunnen voldoen moeten op korte termijn bijkomende productielijnen worden ontwikkeld.

Bescheiden kantoor in oostelijk Vlaanderen. Hier vindt de R&D en sturing plaats. Productielijn in China, productie-uitbreiding gewenst op EU en USA bodem.

Het aantal werknemers is 50, bestaande uit 8 engineers, 37-tal medewerkers, 5 directieleden.

Het BusinessPlan is gebaseerd op investeringen in 2014 oplopend naar € 3 mio. Hierdoor kunnen omzetten worden gerealiseerd van € 12 mio in 2015, groeiend naar € 50 mio in 2018. Vanaf investerings-jaar 2015 wordt € 2 mio Ebitda verwacht, oplopend tot een € 10 mio Ebitda in 2018.

Dit veelbelovende bedrijf heeft behoefte aan één of meerdere financiële en/of strategische investeerders die verder kijken dan een snelle exit en die voor een periode van langer dan 5 jaar gecommitteerd zouden willen blijven.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29