laatst bijgewerkt op: 26-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


MBI KANDIDAAT GEZOCHT VOOR IT ONDERNEMING

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
58561 23-12-2013 Dienstverlening ICT-dienstverlening
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Utrecht Aandelentransactie 10 - 50 N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
€ 2.500.000 - € 5.000.000 Vertrouwelijk Vertrouwelijk B.V.

omschrijving

Succesvol IT bedrijf met eigen applicaties in een nichemarkt zoekt i.v.m. de aanhoudende groei, een MBI kandidaat/bedrijfsleider ter versterking van het management.

Bedrijf:
Succesvol IT bedrijf opgericht door de huidige directeuren. Op eigen kracht een succesvol platform ontwikkeld in een groeiende wereldwijde nichemarkt. Het bedrijf kent een zeer goede reputatie bij haar afnemers. Totale oplossing wordt geboden: applicatie, maatwerk, gebruikerstraining, SAAS business model. Stabiele omzet en cashflow: herhaalomzet is meer dan 80% van de totale omzet. Internationale expansie is begonnen en zal de komende jaren de katalysator van de groei zijn.

Omvang 15 werknemers. Omzet 2013 € 2,5 m. De onderneming kent een structureel stabiele groei. Locatie: midden Nederland.

Positie:
Om meer evenwicht in tijdsbesteding te bewerkstelligen en de volgende groeifase van de onderneming in te luiden is de directie op zoek naar een ondernemende bedrijfsleider (m/v) die tevens een deel van het accountmanagement voor zijn/haar rekening kan nemen. De nadruk wordt gelegd op een derde partner die de aansturing van de programmeurs, planning en productie voor zijn/haar rekening zal nemen. Een participatie in de onderneming is uitgangspunt van het aanbod.

Gezochte kandidaat:
Evenwichtige persoonlijkheid die snel vertrouwen weet te winnen van zowel klanten als werknemers. Heeft oog voor menselijke verhoudingen en haalbaarheid. Heeft een resultaat gerichte, ondernemende instelling en is bereid risico te nemen. Is stevige gesprekspartner voor de mede directeuren, luistert goed. Onderhoud relaties met bestaande klanten. Een zelfstarter die initiatief toont en een ondernemende hands-on mentaliteit heeft. Heeft affiniteit met ICT omgevingen.

Geboden:
Unieke kans om deel uit te maken van een enerverende en succesvol bedrijf in een snelgroeiende markt. Markt conform management fee. Het participeren in de onderneming tegen aantrekkelijke voorwaarden is uitgangspunt van het aanbod.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29