laatst bijgewerkt op: 26-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


CAMPING IN DRENTHE MET BUNGALOWONTWIKKELING

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
58556 23-12-2013 Horeca en Recreatie Kampeer- en bungalowbedrijven
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Drenthe Activa / passiva transactie minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Minder dan € 100.000 N.v.t. € 500.000 - € 1.000.000 Eenmanszaak

omschrijving

In een toeristische omgeving in Drenthe wordt vrijblijvend aangeboden een keurig onderhouden camping op circa 3 hectare eigen grond.

Het geheel is centraal gelegen in de provincie Drenthe tussen de woonplaatsen Assen, Hoogeveen en Emmen, in een landelijke omgeving. Vanuit toeristisch oogpunt is er sprake van een aantrekkelijk gebied. Deze direct aan vaar- en viswater gelegen camping is voorts gelegen in een omgeving waarin zich uitgestrekte fietspaden, wandelgebieden, vennen, spartelvijvers, heide, beekdalen en natuurvennen bevinden.

Op de camping bevinden zich thans circa 90 kampeerplaatsen en een bedrijfswoning in de vorm van een (aan de buitenzijde gedateerde) woonboerderij (onlangs geschilderd). Deze woonboerderij doet daarbij tevens dienst als receptie (inhoud circa 1.000 m³). De woonboerderij beschikt overigens over een keurige en moderne woonkamer, keuken, bijkeuken en receptie. Op de verdieping bevinden zich 3 (eenvoudige) slaapkamers. Op het terrein zijn daarnaast verschillende voorzieningen aanwezig, waaronder een eenvoudige kantine annex ontspanningsruimte met fietsenschuur, diverse sanitaire ruimten (waaronder 1 ruim en fraai sanitairgebouw) en een sportveld annex trekkersveld. Deze uitstekend onderhouden camping kenmerkt zich door een ruime opzet met veel groen.

Achter de camping kan een nieuw bungalowpark ontwikkeld worden. Het is de bedoeling dat hier (op in totaal circa 5 hectare) 48 recreatiewoningen en een 2e bedrijfswoning gerealiseerd worden. Op grond van het bestemmingsplan is op deze grond onder andere toegestaan: verblijfsrecreatie in de vorm van een kampeerterrein en ten hoogste 48 recreatiewoningen. Onder een kampeerterrein wordt bestemmingsplantechnisch gezien verstaan: een terrein ter beschikking gesteld voor het plaatsen, dan wel geplaatst houden van kampeermiddelen.

Onder een kampeermiddel wordt verstaan:
1. Een tent, een vouwwagen, een camper, een caravan of een huifkar;
2. Enig ander onderkomen of enig ander voertuig of gewezen voertuig of gedeelte daarvan, voorzover geen bouwwerk zijnde, dat geheel of ten dele blijvend kan worden gebruikt voor recreatief dag- en/of nachtverblijf.

Voor het plaatsen van recreatieve nachtverblijven c.q. bungalows geldt dat de oppervlakte van een recreatief nachtverblijf (inclusief een vrijstaande of een inpandige berging) maximaal 100 m² mag bedragen. In overleg met een projectontwikkelaar is een ontwikkelingsplan opgesteld. Het plan voorziet in de realisatie van 48 vrijstaande recreatiewoningen achter een camping.

Vraagprijs € 975.000,-- k.k.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29