laatst bijgewerkt op: 30-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


KAPITAAL VOOR EEN TECHNISCH DIENSTVERLENER

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
58547 24-12-2013 Industrie Machine-industrie
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Zuid-Holland Aandelentransactie 50 - 100 N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Meer dan € 5.000.000 Vertrouwelijk € 500.000 - € 1.000.000 B.V.

omschrijving

Eén van onze relaties is op zoek naar kapitaal voor de financiering van een doorstart.

Profiel onderneming
De onderneming betreft een servicegerichte maintenance & productie organisatie (keuringen, reparatie, revisie, lease en nieuwbouw) met vanuit de service gegenereerde handelsomzet.

De klanten bestaan uit middelgrote en grote industriële (productie) bedrijven. De omzet is goed gespreid over de verschillende klanten. In het stabiele relatiebestand bevinden zich veel gerenommeerde partijen. Het marktgebied is Nederland. Bij de onderneming die gevestigd is in Zuid- Holland en Gelderland, zijn ca. 60 medewerkers werkzaam. In de sector waarin de onderneming actief is, is zij een belangrijke speler.
Het bedrijf bestaat reeds meer dan 50 jaar en kenmerkt zich door een professionele uitstraling met een no-nonsense aanpak.

Betrokkenen doorstart
Bij de doorstart zijn zowel de huidige als voormalige DGA betrokken. De huidige DGA blijft het management voeren. De voormalige DGA speelt een rol op de achtergrond.
Met de crediteuren die in het kader van de continuering van de bedrijfsvoering van groot belang zijn, worden financiële-, leverings- en betalingsafspraken gemaakt voor na de doorstart.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29