laatst bijgewerkt op: 29-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


MBI ER VOOR FIJN MECHANISCH METAALBEDRIJF

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
58521 10-12-2013 Industrie Metaalproductenindustrie
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Zuid-Holland Aandelentransactie 10 - 50 500 - 1.000
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
€ 1.000.000 - € 2.500.000 N.v.t. Vertrouwelijk B.V.

omschrijving

Wij zoeken een directeur voor dit bedrijf waarbij participatie tot de mogelijkheden behoord.

Het vervaardigen van fijnmechanische onderdelen": dat betekent nauwkeurig en precies onderdelen vervaardigen, secuur werken, kwaliteit maken!

En kwaliteit maken doen we dag in dag uit. Dat is ons vak. En om het nog wat uitdagender te maken, doen wij dat vaak ook nog in lastig te verspanen materialen. Exotische high-tech materialen zoals Tantaal, Inconel, Zeron en Hastelloy. Materialen die een gedegen verspaningskennis vragen van de vakman en de organizatie. Dure materialen waarbij het in 1 keer goed maken van groot belang is.

Dat kan alleen met uitstekende en goed opgeleide vakmensen, met de modernste CNC machine's en goede verspaningsgereedschappen. En met de juiste zorg er omheen: Zorg voor het inpakken en verzenden, zorg voor de juiste materiaal certificaten erbij, zorg voor onze klanten, zodat ze exact krijgen wat ze willen & wanneer ze het willen. Betrouwbaar en precies!


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29