laatst bijgewerkt op: 26-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


FRANCHISEGEVER ZOEKT ADM-ADVIESKANTOOR

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
58517 09-12-2013 Dienstverlening Acc.- administratiekantoren en belastingadviseurs
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Noord-Brabant Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk Vertrouwelijk N.v.t.

omschrijving

Voor 1 van onze opdrachtgevers zijn wij voor de regio's Den Bosch en Eindhoven op zoek naar bestaande ondernemende administratie-advieskantoren die op basis van franchise op een professionele wijze hun kantoor verder wensen uit te bouwen.

Het aan u aangeboden administratie-adviesconcept richt zich op het willen zijn van sparringpartner/controller ten behoeve van haar opdrachtgevers in het MKB en wil zij zo naast deze opdrachtgever staan om op een verantwoorde wijze zijn of haar persoonlijke en zakelijke doelen te kunnen realiseren. Het hebben van frequent contact staat dan ook hoog in het vaandel.

Het concept is gebaseerd op een drietal pijlers. Allereerst biedt zij haar kantoren een innovatief en vooruitstrevend pakket aan systemen aan, welk pakket naar gelang de behoefte en toekomstige behoefte van uw kantoor kan worden samengesteld en ontlast het uw kantoor daar waar het gaat om het noodzakelijk systeembeheer.
Ten tweede kunnen uw kantoor en uw klanten permanent beschikken over een back-office en biedt u uw klant zo een mogelijkheid van one-stop-shopping in de huidige en toekomstige adviesbehoefte.
Als derde pijler mag uw kantoor rekenen op een professionele wijze van ondersteuning en begeleiding van uw kantoor daar waar het gaat om de bewaking van de kwaliteit van uw dienstverlening (opleiding e.d.), het faciliteren van de commercie als zijnde een vast bestanddeel van uw bedrijfsvoering en nog veel meer.

Bent u een gedreven en gemotiveerd MKB adviseur en wilt u w kantoor verder uitbouwen binnen een professioneel bewezen en succesvol concept, voldoet u aan de kwalificaties welke een dergelijk kantoor van u vereisen dan wel in opleiding dan wel in ervaring en bent u inmiddels nieuwsgierig geraakt in dit concept, neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn te allen tijde gaarne u uitgebreid, ook in een persoonlijk gesprek, te informeren.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29