laatst bijgewerkt op: 23-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


TOP LOCATIE RESTAURANT BIJ INGANG DE HOGE VELUWE

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
58486 29-11-2013 Horeca en Recreatie Restaurants
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Gelderland Overig 10 - 50 500 - 1.000
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk € 500.000 - € 1.000.000 V.O.F.

omschrijving

Dit restaurant (830 m2) is gelegen in het gezellige dorp Hoenderloo, tegenover de ingang van Het Nationale Park De Hoge Veluwe. In de zomer kan de gast (tourist) op het zonnige terras, van een lekkere lunch of een à la carte diner, een uitgebreid warm/koud buffet genieten. Het ruime bedrijfspand met diverse ruimtes, kan apart worden verhuurd aan grote partijen (mogelijkheid om touringbussen op het eigen terrein te parkeren).

Als de entrée aan de voorzijde wordt gebruikt komt men in het hoofd gedeelte en kan men naar de serre. Indien erg grote groepen komen kan de entrée aan de zijkant (parkeerplaats) worden gebruikt en loopt men naar de grote zaal of de serre.
Het ruime terras aan de voorzijde van het pand ligt aan de drukke toegangsweg N 304 welke naar Apeldoorn leidt. Het bedrijf ligt dan ook op een A1 zichtlocatie.

Over de gemeente:
Het behoort voor het grootste deel tot de gemeente Apeldoorn en voor een heel klein deel ook tot de gemeente Ede, waaronder de buurtschap Hoog-Baarlo. Hoenderloo heeft 1615 inwoners in het deel van de gemeente Apeldoorn en 65 inwoners in het deel van de gemeente Ede.[1]
Het dorp ligt in het zuidelijke deel van de Veluwe en dichtbij het Nationaal Park De Hoge Veluwe en het Deelerwoud. Het is zeer toeristisch ingesteld, met vele campings, bungalow-/recreatieparken, restaurants, hotels en winkels.


Hoenderloo en recreatie:
Maar liefst 15 recreatieondernemingen (campings, familiepark enz) in de omgeving van Hoenderloo zijn beschikbaar om de tourist in zijn vrije tijd, of deze nu een korte of lange duur een prettig verblijf in Hoenderloo te verzorgen. De verscheidenheid in deze ondernemingen is groot, zodat voor elk wat wils, ongeacht het jaargetijde, er iets interessants te bieden is.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29