laatst bijgewerkt op: 28-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


INNOVATIEF HEALTH FOOD CONCEPT

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
58485 29-11-2013 Industrie Voedingsindustrie
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Aandelentransactie minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk € 400.000 - € 500.000 B.V.

omschrijving

Een ondernemer zoekt mede investeerders voor een vernieuwend Health Food concept.

De gezondheidsmarkt in het algemeen (en voeding in het bijzonder) is een wereldwijde groeimarkt, waarin superfoods een groeiend aandeel heeft.
Deze ondernemer heeft een nieuw merk, productrange & concept ontwikkeld waarmee een oplossing geboden wordt aan de vele ongemakken bij het gebruik van superfoods, in combinatie met de blendermarkt. Deze combinatie vormt een uniek totaalconcept waarmee een poging gedaan kan worden superfoods als nichemarkt door te laten breken. Hierbij wordt de hele keten vanaf de keuze, informatie, en aankoop van de consument, het gebruik en het gemak ervan, tot en met de verkoopkanalen, compleet geïnnoveerd. De voordelen zijn evident.

Het concept bestaat uit twee vernieuwende onderdelen; een range van unieke superfoodblends die ontwikkeld zijn op basis van functionaliteit en smaak, en de eerste high performance, draagbare designerblender, dat een echte ‘wannahave’ component toevoegt. Zowel de blends als de blender bieden doorontwikkelingsmogelijkheden om met de markt en trends mee te kunnen groeien. De producten zelf zijn van hoge kwaliteit maar hebben een toegankelijk prijsniveau, waarmee een grote doelgroep kan worden bereikt. De productie vindt plaats in Nederland. Naast de functionele voordelen van het concept, wordt ook grote waarde toegevoegd door de unieke koopbeleving en het gevoel rondom het product.

Het bedrijf heeft een bijzondere launching partner met een exclusief afzetkanaal waarmee we zowel consument als wederverkopers direct kunnen bereiken. Marketing en distributie zijn in eerste instantie gericht op Nederland en Europa, maar bieden directe mogelijkheden tot wereldwijde verkoop.

De benodigde investering is ca. € 500.000. De ondernemer brengt zelf een materieel deel van de investering in, en zoekt één of meerdere mede-investeerders. De investering is voornamelijk bedoeld voor de (pre)productie van de twee concepten, de voorraad en werkkapitaal voor het eerste jaar.
Het is de voorzien dat de investeerders na 3-5 jaar kunnen uitstappen met een interessant rendement.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29