laatst bijgewerkt op: 27-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


FRANCHISE: TELECOM EN ENERGIE (ALLE A-MERKEN)

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
58459 25-11-2013 Dienstverlening Zakelijke dienstverlening
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk N.v.t. N.v.t.

omschrijving

Voor een franchisegever zijn wij in heel Nederland op zoek naar ondernemers die bedrijven en particulieren adviseren in geld besparende oplossingen voor telecom, energie, zonnepanelen en led-verlichting. Specialisatie in één van deze segmenten is ook mogelijk.

De franchiseformule staat in de telecom bekend om haar gratis QuickScans en professioneel maatwerk met producten en diensten van alle bekende telecomproviders en enkele VOIP specialisten.

Op het gebied van energie heeft de formule eveneens toppartners. Denk voor elektra en gas bijvoorbeeld aan Dong, Essent en CIC. Voor zonnepanelen aan alle A-merken van Technische Unie en Natec. En voor LED-verlichting aan zakenpartners, zoals Poplight, Holland Lightning Group en Technische Unie.

De franchisegever draagt zorg voor een goede naam, een kwalitatief en breed assortiment aan producten en diensten, alle afspraken met de leveranciers en als u die nodig heeft ook de specialisten, installatieteams en trainingen. Zo kunt u zich 100% concentreren op het bouwen aan langdurige relaties en advisering in maatwerk oplossingen voor uw klanten.

Er is geen eigen inleg of vaste franchise fee. De franchise fee is variabel en enkel van toepassing als u een dienst of product heeft verkocht. Uw financieel risico is dus nihil.

Een prachtige kans voor ondernemers die met geringe eigen geldmiddelen een eigen onderneming willen opbouwen.

En ook een mooie kans voor ondernemers die hun bestaande onderneming willen uitbreiden of naast hun bestaande onderneming een nieuwe activiteit willen ontplooien.

U kunt uw onderneming net zo groot maken als u zelf wilt. Er bestaan nu zowel kleine als grote franchisenemers. Alles is mogelijk.

Nieuwsgierig? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29