laatst bijgewerkt op: 22-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


HUREN IS HET NIEUWE KOPEN. WORD VERHUURMAKELAAR!

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
58447 21-11-2013 Dienstverlening Bemiddelaars in onroerende zaken
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Activa / passiva transactie minder dan 5 (of niet van toepassing) 50 - 100
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk Vertrouwelijk B.V.

omschrijving

Onze opdrachtgever is een landelijk operende groep zelfstandige professionele woningverhuurbemiddelaars/makelaars. De formule is al 25 jaar actief en heeft een positieve reputatie. Als grootste woningbemiddelingsbureau van Nederland zijn ze altijd op zoek naar nieuwe collega’s. De groep is een professionele organisatie waar betrouwbaar, deskundig, efficiënt en kwaliteit de sleutelwoorden zijn. Vakkennis, service en ondernemerschap staan hoog in het vaandel.

De organisatie is op zoek naar ondernemers in diverse regio’s in Nederland. Als ondernemer bij deze verhuurmakelaarsgroep bemiddelt u in huur en verhuur van woonruimtes en houdt u zich bezig met vastgoedbeheer. Het aanbod in huurwoningen is uitgebreid: zowel kaal als gestoffeerd of gemeubileerd en in alle (huur)prijsklassen.

De groep is een bewezen succesformule met landelijke dekking. Als ondernemer krijgt u een gedegen opleiding en ondersteuning tijdens de opstartfase. Tegen lage aanloop- en licentiekosten krijgt u toegang tot veel knowhow, op maat ontwikkelde softwarepakketten, centrale levering van drukwerk etc.

Van u, als toekomstige collega, wordt een grote mate van enthousiasme verwacht. U bent betrouwbaar en eerlijk, beschikt over een sterke ondernemingsgeest en commercieel inzicht. Bent u op zoek naar een nieuwe stap in uw carrière en wilt u vrijblijvend meer informatie over deze formule, neem dan snel contact met ons op.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29