laatst bijgewerkt op: 27-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


FITNESSCENTRUM UTRECHT

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
58403 12-11-2013 Horeca en Recreatie Fitnesscentrum, sauna
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Utrecht Activa / passiva transactie minder dan 5 (of niet van toepassing) 500 - 1.000
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk Vertrouwelijk B.V.

omschrijving

Fitnesscentrum prov. Utrecht:
Het centrum bevindt zich in een grotere plaats, gelegen op een mooie en goed bereikbare locatie, met voldoende parkeermogelijkheden. Het pand kent een totale bedrijfsoppervlakte van ca. 900 m², welke grotendeels begane grond is gesitueerd en betreft een huurpand. De huursom zal in overleg worden vastgesteld.

De kernactiviteiten zijn groepslessen (incl. spinning) en fitness. De indeling is compact, netjes en functioneel, dus met veel operationele ruimten. Op dit moment kan de huidige eigenaar niet de aandacht geven die noodzakelijk is om het optimaal te laten draaien. Belangrijk is dan ook dat de koper daadwerkelijk dagelijks werkzaam zal zijn op de werkvloer en veel contacten onderhoud met zijn leden.

Het bedrijf is een uitdaging voor degene die zaken wil aanpakken, wil verbeteren en groeien, maar vooral ook kennis van en ervaring in de branche heeft. Voor het kunnen kopen van de exploitatie is ca. € 50.000,- eigen vermogen noodzakelijk. Het betreft een activa-passiva-transactie.

Graag zien we uw reactie tegemoet.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29