laatst bijgewerkt op: 23-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


PARTICIPATIE: COMMERCIEEL / ALGEMEEN DIRECTEUR

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
58394 11-11-2013 Groothandel Overig
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Gelderland Aandelentransactie 5 - 10 N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
€ 500.000 - € 1.000.000 N.v.t. Vertrouwelijk B.V.

omschrijving

Klein verfproductiebedrijf met 4 medewerkers, aangevuld met een aantal parttime medewerkers. De onderneming produceert zowel een eigen merk verf met een bijzondere consumenten toepassing als een private label en verhandelt complementaire producten.

Met het eigen product is de onderneming marktleider in meer dan 30 landen. Onder private label worden zo'n 10 tot 20 landen bediend. De komende jaren moet een forse groei gerealiseerd worden, waarvoor een slagvaardige en ervaren commerciële partner gezocht wordt die kan participeren. Een deel van de groei zal komen uit de introductie van een aantal vernieuwende, in eigen huis ontwikkelde, producten.

De gezochte algemeen/commercieel directeur is eindverantwoordelijk voor de verkoop en in overleg met de huidige aandeelhouders voor het algemeen management. Hij is een relatiebouwer die, in eerste instantie eigenhandig, met drive en passie de kansen die er zijn in de markt gaat omzetten in resultaat. We zoeken daarom een pragmatische ondernemer, een gedreven persoon met aantoonbare hands-on, internationale, commerciële ervaring bij kleine tot middelgrote ondernemingen.

De gezochte kandidaat is in staat om zeer klantgericht te werken en heeft ervaring in het bouwen van relaties op afstand. Het onderhouden en uitbouwen van een afnemersnetwerk (via distributeurs/inkoopcombinaties/direct aan de retail) is iets waar hij in uitblinkt en wat hij gedaan heeft, bijvoorbeeld in een export managers rol. Hij is het aanspreekpunt voor buitenlandse partijen en ondersteunt deze onder andere door (online en offline) sales en marketing ervaringen met betrekking tot het eigen merk met de afnemers te delen.

Affiniteit met de productie van verf is minder relevant, de technische kennis is goed geborgd in de organisatie. Een goede beheersing van de talen (Engels, Duits, Spaans, Frans) is gewenst.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29