laatst bijgewerkt op: 28-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


SUCCESFORMULE VAN WINKEL, INTERNETSHOP EN HORECA

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
58392 11-11-2013 Horeca en Recreatie Overig
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Zuid-Holland Aandelentransactie 5 - 10 500 - 1.000
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
€ 500.000 - € 1.000.000 N.v.t. Vertrouwelijk B.V.

omschrijving

Het bedrijf bestaat inmiddels ca. 17 jaar en is in deze periode van een kleine detailhandel uitgegroeid tot een toonaangevende welzijnswinkel.

Een volwassen en goed renderend bedrijf met veel groei-potentie en een “klinkende” naam in Nederland (een merk!!). Een bedrijf met een succesformule van fysieke outlet (winkel), internetshop en “gezond-eten” op zoek naar een opvolger voor verdere uitbouw en groei.

Het uitgebreide assortiment wordt verkocht in een mooie sfeervolle winkel op een goede zichtlocatie in een winkelstraat. Bij binnenkomst in de winkel ervaart men een warme spirituele sfeer in een prettige open ruimte waar voldoende ruimte is om de producten tot hun recht te laten komen.

Als aanvulling op de winkel is er een zeer mooie en informatieve website met webshop, waarop klanten ook kunnen bestellen. Juist de combinatie van webwinkel met fysieke winkel is een succesfactor.

Het bedrijf realiseert thans een omzet van bijna € 650.000 per jaar. Het is een zeer stabiele onderneming, financieel gezond met gezonde balansposities.

Het bedrijf is centraal gevestigd in de Randstad in een huurpand op een goede locatie (A1).

Binnen de huidige parameters zijn er belangrijke groeimogelijkheden. De markt voor dit soort producten groeit nog steeds en is zelfs “hot” te noemen. Gezondheid staat centraal bij iedereen en zeker alternatieve methoden en (natuurlijke) producten die levensvreugde bevorderen.
De horecafaciliteit biedt ook kansen op uitbreiding. Zeker in combinatie met de welzijnssfeer die de winkel uitstraalt. U kunt daarbij denken aan het uitserveren van duurzame, biologische producten in een spirituele lounge-achtige omgeving. Een bezoek wordt een beleving voor de klant.

De vraagprijs van dit kwalitatief hoogstaande en financieel gezonde bedrijf is nader overeen te komen. Uiteraard inclusief een ruime, nader af te spreken overdrachtsbegeleiding.

Dit bedrag is voor 100% van de aandelen, inclusief alle activa (inventaris, bedrijfsauto’s en voorraden) en een goodwilldeel voor de naam, het team, de kennis, inkoopkanalen en de klanten etc., maar ook inclusief de gunstige huurcondities van het zakelijk onroerend goed.

Een geïnteresseerde zal evenwel over ca. € 100.000,- vrije eigen middelen moeten kunnen beschikken om zich te kunnen kwalificeren als kandidaat.

Unieke kans: ondernemen met de kosmische wind in de zeilen.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29