laatst bijgewerkt op: 26-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


SERVICE- EN ONDERHOUDSBEDRIJF

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
58388 09-11-2013 Bouw Afwerkingsbedrijven
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Utrecht Activa / passiva transactie minder dan 5 (of niet van toepassing) 100 - 500
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
€ 400.000 - € 500.000 € 50.000 - € 100.000 € 150.000 - € 200.000 B.V.

omschrijving

Info bedrijf
BV.
Service- en onderhoudsbedrijf op bouwkundig gebied gericht op grote en middelgrote ondernemingen. Bouwt o.a. akoestische systeemwanden en plafonds en verbouwingen voor geluiddichte toepassingen en geluidsabsorberende toepassingen. Serviceactiviteiten van schilderwerk, renovatie, verhuizen van werkplekken, plaatsen van keukens, renoveren van sanitair groepen, kantoren, personeelsverblijven en andere.
Het bedrijf onderscheidt zich door een grote kennis van de organisatie van haar afnemers, een hoog service niveau, snelle reactietijd, kwalitatief goede werknemers en de kwaliteit van het geleverde werk voor een concurrerende prijs.

Locatie
Midden van het land. Het O.G. wordt gehuurd. Gunstige ligging op industrieterrein. Relatief eenvoudig verhuisbaar/integreerbaar.
De huur hoeft niet over genomen te worden.

Omvang
2 monteurs aangevuld met zzp’ers op projectbasis. De omzet is naar verwachting € 480.000 in 2013, met positieve vooruitzichten. Ebit 2013 naar verwachting c.a. € 95.000. Offertes voor meer dan € 500.000. De vraagprijs voor de activa incl. 2 FTE en het relatiebestand bedraagt € 175.000.

Afzet
Hoofdzakelijk zakelijke opdrachtgevers, enkele particulieren. Langdurige en intensieve relatie met grote gerenommeerde organisaties die lange tijd klant zijn (meer dan 10 jaar).

Bijzonderheden
Goede reputatie opgebouwd over 15 jaar. Prima referentielijst. Vaste afnemers, veelal bekende en grote organisaties. Interessante mogelijkheden om de omzet te verhogen zonder investeringen. Er wordt efficiënt gewerkt met behulp van een mobiel opdrachten systeem.

Reden bedrijfsoverdracht
De huidige ondernemer is gefocust op het opzetten van een nieuw bedrijf. De ondernemer wil eventueel voor een bepaalde tijd actief blijven in het bedrijf om zijn opvolger goed in te werken.

Deze onderneming is bijzonder interessant voor een ondernemer of onderneming die strategisch voordeel heeft van koppeling van activiteiten en synergie voordelen kan realiseren in de commerciële en operationele sfeer. Het bedrijf is verplaatsbaar en kan eenvoudig geïntegreerd worden. De bedrijfsmakelaar zal u hier graag nader over informeren.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29