laatst bijgewerkt op: 26-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


GOEDLOPENDE LITERATUURZAKEN TER OVERNAME

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
58371 04-11-2013 Detailhandel Non-Food Boekhandels
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Noord-Holland Activa / passiva transactie minder dan 5 (of niet van toepassing) 50 - 100
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk Vertrouwelijk B.V.

omschrijving

Onze opdrachtgever is marktleider op het gebied van boeken en wenskaarten en één van de grootste aanbieders op het gebied van papier & schrijfwaren, tijdschriften, dagbladen, tabak en kansspelen. De ruim 380 winkels en de online winkel vormen samen een moderne en inspirerende formule.

Er worden vestigingen ter overname aangeboden in Den Helder, Landsmeer, Purmerend en Wassenaar. Het gaat om winstgevende vestigingen (incl. een ondernemersinkomen). Vanuit rendabiliteit heeft het de voorkeur dat de winkel door een ondernemer samen met partner gerund wordt.

De formule beschikt over een arrangement met diverse banken waardoor de aankoop met een vrij beschikbaar vermogen van 50.000 euro gefinancierd kan worden. Verder dient de kandidaat te beschikken over een ondernemersmentaliteit gericht op samenwerking en lokaal ondernemerschap, affiniteit met boeken & tijdschriften te hebben en over administratieve en leidinggevende kwaliteiten te beschikken.

Bent u een gemotiveerde zelfstandige (aanstaande) ondernemer die beschikt over commercieel talent, ervaring in de detailhandel, over een eigen vermogen van minimaal 50.000 euro en heeft u een diploma op MBO of HBO niveau? Dan zijn wij op zoek naar u!


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29