laatst bijgewerkt op: 23-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


BEDRIJFSCONSULTANTS OP BASIS VAN FRANCHISE

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
58365 01-11-2013 Dienstverlening Franchise
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk Vertrouwelijk N.v.t.

omschrijving

Voor een van onze opdrachtgevers, franchisegever in de zakelijke dienstverlening, zijn wij op basis van franchise op zoek naar business consultants die aan het volgende profiel voldoen.

Als franchisenemer/- ondernemer werkt u geheel zelfstandig en bent u zelf verantwoordelijk voor de door u behaalde resultaten, bent u in staat uw eigen business professioneel te leiden en kunt u het geheel ook in financieel opzicht overzien.

De business consultant/franchisenemer denkt en werkt vanuit de business op strategisch niveau en weet zijn/haar omgeving te overtuigen van de toegevoegde waarde die hij/zij de onderneming kan bieden.

De business consultant/franchisenemer krijgt snel “feeling” bij een klantsituatie, bepaalt door een gedegen analyse en onderbouwing de oplossingen voor de business-uitdagingen waarmee de klant wordt geconfronteerd.

De business consultant/franchisenemer adviseert en begeleidt klanten bij strategie-, organisatie- en procesvraagstukken en geeft klanten tevens een visie op de ontwikkelingen binnen hun vakgebied. Anderzijds kunnen business consultants/franchisenemers goed omgaan met een vastgesteld businesstarget. Daartoe opereert hij/zij als een teamplayer samen met de collega franchisenemers in het uitbouwen van (nieuwe) accounts.

Tevens levert de business consultant/franchisenemer ideeën en bijdragen aan de algemene ontwikkeling van de franchiseorganisatie.

De business consultant/franchisenemer dient te kunnen communiceren op management- en directieniveau bij klanten.

Ideaal profiel:
• Pro-actief en initiatiefrijk met vertrouwenwekkende klant- en servicegerichte instelling.
• Overtuigingskracht en analytisch sterk ontwikkeld, in staat prioriteiten te stellen en hoofd- van bijzaken te onderscheiden.
• Doorzettingsvermogen, stressbestendig.
• Gestructureerde en accurate, maar ook pragmatische werkwijze.
• Aantoonbare schriftelijke en mondelinge communicatie vaardigheden op directie niveau, inclusief het geven van presentaties, schriftelijk en mondeling kunnen formuleren van standpunten en het maken van rapporten.
• Leidinggeven aan en beoordelen van projectteams.
• Kunnen denken en werken op minimaal HBO-niveau, verkregen door opleiding en/of ervaring.
• Ondernemer willen zijn en zich kunnen focussen op zijn/haar business!!!

Onze opdrachtgever speelt een actieve rol bij het verkrijgen van leads en levert een inspanningsverplichting deze leads om te zetten in concrete opdrachten. Tevens faciliteert/ondersteunt onze opdrachtgever u zowel procesmatig als commercieel en reikt u de benodigde kaders aan waarbinnen u succesvol en kwalitatief uw werkzaamheden kunt doen.
Tevens kunt u permanent beschikken over de back-office, vakkennis (kenniscentrum ) en ervaring. Bent u inmiddels geïnteresseerd en herkent u zich in het profiel, neem dan gerust contact met ons op


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29